میامی-امام جمعه سابق میامی با بیان اینکه دولت باید موضوعات و مفاهیم عمیق قرآنی را بیش از وضعیت موجود در سیستم آموزشی تقویت کند، گفت: انتقال مفاهیم قرآنی از دبستان تا دانشگاه مدنظر قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی قربانی صبح چهارشنبه در نشستی با حضور فعالان قرآنی میامی ضمن بیان اینکه دولت‌مردان اولویت نخست را در مباحث فرهنگی به قرآن دهند، ابراز داشت: ترویج فرهنگ قرآنی باید با برنامه ریزی مدون و صحیح از سنین کودکی صورت بگیرد.

وی افزود: اگر ما در سیستم آموزشی به مقوله فرهنگ دینی و سبک زندگی قرآنی اهمیت دهیم هرگز نیاز نیست تا نگران هجمه فرهنگی دشمنان بر علیه جوانان باشیم چرا که قرآن پاسدار ارزش های دینی و اسلامی در جامعه است.

امام جمعه سابق میامی با بیان اینکه جوانان ما در پناه قرآن محفوظ خواهند ماند، گفت: دشمنان اسلام تمام سعی خود را در تفکیک قرآن از جامعه بکار گرفته اند اما خوشبختانه پیوند کلام الله مجید با جوانان و مردم جامعه ناگسستنی است.

وی با بیان اینکه دلیل اصلی ادعای پیوند محکم جوانان با قرآن، حضور پرشور نونهالان و نوجوانان در مسابقات و محافل قرآنی است، افزود: در هیچ محفل قرآنی نیست که جوانان در صف نخست حضور نداشته باشند.

امام جمعه سابق میامی با بیان اینکه انس با قرآن خاری در چشم دشمنان اسلام است، گفت: ترویج فرهنگ قرآنی فضای جامعه را عطرآگین می‌کند و این عطر معنویات قطعا ناامیدی دشمنان را در پی دارد، گفت: دولت‌مردان اولویت نخست را در مباحث فرهنگی به قرآن دهند.

قربانی با بیان اینکه سبک زندگی قرآنی بر اصول و مبانی خاصی استوار است، ابراز داشت: تا زمانی که قرآن در جامعه جاری است نباید نگران مسئله ای بود لذا باید گفت، مهم‌ترین مبنای آموزه های قرآنی پیدا کردن هویت انسانی بوده و فرد قرآنی، استعدادهای خدادادی خود را کشف می‌کند.

وی با بیان اینکه انس با قرآن انس با خوبی ها است، افزود: باید سبک زندگی قرآنی از لابلای آیات الهی قرآن کریم استخراج و به زبان حال ترجمه و تفسیر شود تا نقشه ای مناسب برای اجرا در قرن بیست و یکم داشته باشیم چرا که قرآن کتابی برای تمام اعصار و قرون است و تعالیمش همیشه تداوم دارد اما باید دانست که این امر، رسالت و وظیفه ذاتی نهادهای فرهنگی و قرآنی است.