به گزارش خبرنگار مهر، محسن فرجی نویسنده و روزنامهنگار، مجموعهای از داستانهای کوتاه خود را در قالب کتابی با عنوان جغرافیای اموات و از سوی نشر آموت منتشر کرد.
در مجموعه داستان «جغرافیای اموات» ظرایف روابط انسانی به نمایش گذاشته میشود. رویارویی آدمها در قصههای این کتاب گاه لغزنده و متزلزل است، گاهی بارقهای از شادی و امید را هرچند کوتاه و موقت در دل آنها زنده میکند.
فرجی در گفتگو با مهر درباره این کتاب با اشاره به ده سال فاصله میان انتشار این کتاب و اثر منتشر شده قبلی خود گفت: در این ده سال، تغییر و تحولات اجتماعی و فرهنگی و تکنولوژیک شتاب آلودی در کشور ما به وقوع پیوسته و من امیدوارم توانسته باشم با دریافت نسبی این تحولات، همپای زمان جلو آمده و این مجموعه داستان، برای مخاطب امروز، قابل توجه باشد.
وی ادامه داد: در همین مدت، فضاهای مجازی فراوانی به راه افتاده که بخشی از مخاطب اندک ادبیات و کتاب را گرفته است. به همین خاطر، امیدوارم از این منظر هم مجموعه داستان «جغرافیای اموات» آن قدری جذابیت داشته باشد که تعدادی از کتابخوانان بالقوه، سر از گوشیهای موبایلشان بردارند و نگاهی به این کتاب بیندازند.
فرجی افزود: وقتی مجموعه داستان قبلی من در سال ۱۳۸۵ منتشر شد، چنین فضاهایی تقریبا وجود نداشت و حالا به نظرم، همه نویسندگان، باید مراقب باشند که در همین وضعیت، مخاطبان خود را از دست ندهند.
محسن فرجی نویسنده «جغرافیای اموات» پیش از این مجموعه داستانهای «یازده دعای بیاستجابت» را در سال ۱۳۷۹ و مجموعه داستان «چوب خط» را در سال ۱۳۸۵ را نوشته است و این سومین مجموعه داستان اوست که ۱۰ سال بعد از مجموعهی قبلیاش منتشر میشود.
مجموعه داستان «جغرافیای اموات» نوشته «محسن فرجی» در ۹۶ صفحه و به قیمت ۷۰۰۰ تومان توسط «نشر آموت» منتشرشده است.