انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان در بیانیه‌ای مطبوعاتی کشتار سربازان سوری در حال جنگ با داعش توسط جنگنده‌های آمریکایی در دیرالزور سوریه را محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی انجمن روزنامه نگاران مسلمان، در این بیانیه آمده است: جنگنده‌های آمریکایی که به زعم خود در قالب ائتلاف بین المللی ضد داعش در سوریه و عراق حضور دارند در حالی به محل تجمع ارتش سوریه حمله کردند که ارتش در حال خارج کردن فرودگاه دیرالزور از دست گروه تروریستی  داعش بود.

این اقدام فاجعه آمیز جنگنده‌های آمریکایی که طی آن ۸۰ سرباز سوری کشته شدند تجسم واقعی و عینی حمایت آمریکا از تروریسم در جهان است و با توجه به اینکه آمریکا و روسیه اخیرا برای هدف قرار دادن تروریستها در سوریه توافقی را امضا کرده اند بنابراین حمله به نیروهایی که علیه تروریستها در سوریه در حال مبارزه هستند به خودی خود نمادی از بدعهدی آمریکا در قبال تعهداتی است که واشنگتن نسبت به کشورها و ملتهای دیگر قبول می‌کند.

این اقدام بدون شک  با هدف برهم زدن آتش بس اعلام شده در سوریه با نظارت سازمان ملل صورت گرفته است و در واقع واشنگتن با این کار در صدد ایجاد بی ثباتی و مداخله در روند ثبات سازی دولت سوریه است.

این انجمن با اعلام اینکه این گونه اقدامات ثابت می‌کند که آمریکایی‌ها برای مبارزه با تروریسم به سوریه نیامده اند  افزود: هدف عملیات امریکا علیه نیروهای ارتش سوریه ایجاد زمینه و فضای مناسب برای پیش روی سازمان تروریستی داعش در سایر مناطق سوریه است.

انجمن روزنامه نگاران مسلمان پروژه جنگ در سوریه را پروژه ای آمریکایی – سوری می‌داند و اعلام می‌کند: این اقدامات آمریکایی‌ها در شمال و شرق سوریه و اخیرا نیز اقدام صهیونیست‌ها در جنوب سوریه در حالی است که ارتش و نیروهای مقاومت در آستانه تحقق یک پیروزی بزرگ علیه تروریسم در حلب قرار گرفته اند که می‌تواند سرنوشت جنگ در سوریه را تغییر دهد.

این بیانیه در ادامه آمریکا و اسراییل را حامیان اصلی تروریسم در منطقه دانست و گفت: پیوندی ناگسستنی میان آمریکا و اسراییل از یک سو و گروههای متعدد تروریستی – تکفیری در منطقه وجود دارد به گونه ای که حاضر نیستند این گروهها از بین بروند.  

انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان در پایان، پاسخ به جنایت هدفمند کشتار سربازان ارتش سوریه در هنگام مبارزه با گروه تروریستی داعش در دیرالزور را برای ارتش سوریه، ‌نیروهای مقاومت مردمی و روسیه حقی قانونی بر اساس موازین بین المللی دانست.