کارگردان نمایش «گمشده در یانکرز» می‌گوید این اثر در شرایط امروز که همه خودمحوری را ترجیح می دهند، می تواند تلنگری باشد تا روابط گرم خانوادگی بازنگری شود.

سارا داروفروش کارگردان نمایش «گمشده در یانکرز» که این شب ها در مرکز آفرینش منشور هنر (سالن استاد فنی زاده) روی صحنه می رود به خبرنگار مهر گفت: با این نمایش بسته به استقبال مردم تا قبل از آغاز محرم روی صحنه هستیم. در حال حاضر وارد دومین هفته اجرا شدیم و امیدوارم مثل هفته گذشته اجرا و استقبال تماشاگران خوب باشد.

وی درباره روند آماده‌سازی این نمایش از ابتدا تا روی صحنه توضیح داد: نمایشنامه «گمشده در یانکرز» نوشته نیل سایمون بسیار جذاب است و جوایز زیادی را کسب کرده و مضمون و محتوای پرکششی دارد و بعید نیست که بر دل مخاطب بنشیند. من این کار را پاییز و زمستان دوبار اجراخوانی رفتم یعنی نوعی نمایشنامه خوانی که محدود میزانسنی هم داشتیم. استقبال آن دو اجرا انگیزه ای شد که این نمایش را روی صحنه ببرم.

این کارگردان تئاتر افزود: البته در این مدت تغییر بازیگران، دشواری‌های کار اجرای صحنه ای و چالش دو نوجوانی که قرار بود از متن خوانی جدا شده و با میزانسن حرکت کنند کمی فضا را برایمان پیچیده تر کرد چون این دو نوجوان ۱۱ و ۱۳ ساله که نقش اصلی نمایش را به عهده دارند اولین تجربه جدی نمایش شان بود و نیاز به تمرین های جدی داشتیم.

داروفروش با اشاره به اینکه تمرین ها ۱۰ ماه طول کشید، اضافه کرد: البته این دوره طولانی به این دلیل نبود که کار به قوام و درجه مطلوب نرسیده باشد بلکه ابتدا قرار بود زمان مدیریت پریسا مقتدی در تئاتر شهر اجرای مان در آن محل باشد ولی بنا به دلایلی این اتفاق ممکن نشد سپس برای تماشاخانه انتظامی بازبینی رفتیم اما بعد از جواب مثبت اولیه، گفتند بنا به صلاحدید شورای نظارت اینجا امکانش نیست و در نهایت من میزانسنم را بنا به سالن کوچکی که در فنی زادیم داشتیم فشرده کردم و با بضاعت مان سعی کردم شکل مطلوبی به کار دهم.

وی بیان کرد: اگر تماشاخانه های خصوصی نباشند استعدادها سرخورده می شوند چون امکان اجرای همه نمایش ها در سالن های دولتی وجود ندارد. مجموعه هایی چون تئاترشهر و ایرانشهر به نسبت سالن کوچک ما خیلی شناخته شده تر هستند ولی ما هم دوست داریم فعالیت کنیم و وقتی بستری برای مان فراهم نیست و مافیایی پشت این قضایا وجود دارد مجبوریم در محل کوچکتری فعالیت کنیم و تلاش مضاعفی برای جذب مخاطب داشته باشیم.

داروفروش با ذکر اینکه این نمایش برای خانواده ها است در پایان گفت: «گمشده در یانکرز» یک اثر خانوادگی حول محور روابط خانواده و چالش های بین نسل ها را نشان می دهد. این متن اگرچه در سال های دور نوشته شده اما تعمیم پذیر است و در شرایط امروز که همه خودمحوری را ترجیح می دهند این نمایش می تواند تلنگری باشد تا روابط گرم خانوادگی بازنگری شود.

نمایش «گمشده در یانکرز» نوشته نیل سایمون و کارگردانی سارا داروفروش که هر شب ساعت ۲۰:۳۰ در تماشاخانه استاد فنی زاده روی صحنه می رود. قصه این نمایش داستان دو پسر بچه است که مجبور شدند برای مدتی پیش مادربزرگ خودشان زندگی کنند و در آنجا اتفاقاتی برایشان رقم میخورد.