قم - عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: بزرگترین دستاورد دفاع مقدس اثبات قدرت ملت، نظام و فرماندهی کل قوا بود که برکات بسیاری نیز به همراه داشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم، حجت الاسلام سید احمد حسینی خراسانی با حضور در جلسه شورای معاونان و مدیران بنیاد شهید وامور ایثارگران استان قم که با حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان برگزار شد، اظهار داشت: این قدرت ملت و نظام و رهبری است که تا امروز باعث شده تا دشمنان جرات تجاوز و حمله به این کشور را نداشته باشند.

وی با تأکید بر اینکه از برکات دفاع مقدس روحیه تسلیم ناپذیری در برابر دشمنان است، گفت: دوران هشت ساله دفاع مقدس به ما ثابت کرد که ملت ما دارای قدرت و روحیه تسلیم ناپذیری است.

عضو خبرگان رهبری اظهار داشت: نباید برخی فکر کنند که محاسبات دیپلماتیکی و فعالیت‌های سیاسی عامل بازدارنده از حمله دشمن است چرا که دشمنان همواره دنبال بهانه جویی بوده‌اند و همواره بهانه علیه ایران اسلامی داشته‌اند، در نهایت نیز که همه بهانه‌ها را رفع کنند دشمن بهانه دفاع از اسلام راستین، انقلابی بودن ایران اسلامی و دفاع از مظلومان را دارد.

حجت الاسلام حسینی خراسانی افزود: امروز با وجود نیروهای انتحاری، در حساس‌ترین مقطع تاریخ کشور راهپیمایی‌ها و انتخابات‌های پرشور و با وجود مرزهای عظیم خاکی و آبی و حضور در منطقه ناامن دشمن حتی نتوانست در دورتررین نقاط هم ایجاد نا امنی کند و این از عدم توانایی نه از عدم تمایل دشمن بود.

وی تأکید کرد: اینها همه از برکت مجاهدت شهدا، جانبازان و ایثارگران و حضور  رهبری مقتدر و حکیم است. هفته دفاع مقدس فرصتی است برای یادآوری رشادت‌های شهدا و عزت آفرینی و افتخار آفرینی ایثارگران و باید قدر این نعمت عظیم را بدانیم و پاسدار آن باشیم.