معاون وزیر امور خارجه کشورمان گفت: می توان از ظرفیت های گسترده کشورهای عضو گروه ۸ بویژه در زمینه همکاری های تجاری و اقتصادی و از طریق توانمند سازی بخش های خصوصی و تبادل تجربه استفاده کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره دیپلماسی عمومی و رسانه ای وزارت امورخارجه، دومین نشست ویژه وزرای امور خارجه کشورهای گروه هشت روز جمعه ۲ مهرماه ۱۳۹۵ در حاشیه هفتاد و یکمین نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد به ریاست وزیر امور خارجه پاکستان برگزار شد.

ریاست هیات کشورمان را در این نشست سید عباس عراقچی معاون حقوقی و بین المللی وزیر امور خارجه بر عهده داشت.

عراقچی در سخنرانی خود بر ظرفیت ها و فرصت های گسترده کشورهای عضو گروه ۸ بویژه در زمینه همکاری های تجاری و اقتصادی و از طریق توانمند سازی بخش های خصوصی و تبادل تجربه تاکید کرد.

معاون وزیر امور خارجه کشورمان همچنین دستور کار ۲۰۳۰ برای توسعه پایدار را چارچوب بین المللی مناسبی دانست که کشورهای عضو گروه می توانند با ترسیم اولویت های ملی و گروهی خود در راستای گسترش همکاری های فی مابین اقدام کنند.  

معاون وزیر امور خارجه در چارچوب دستور کار این اجلاس، ضمن استقبال از آمادگی ترکیه برای برگزاری اجلاس سران گروه هشت در آنکارا در سال ۲۰۱۷ میلادی، براهمیت این اجلاس تاکید و ابراز امیدواری کرد تا آنکارا تاریخ دقیق این اجلاس را بزودی نهایی و اعلام کند.     

در این نشست همچنین ریاست دبیرکل این گروه سید علی محمد موسوی تا برگزاری نهمین اجلاس سران کشورهای گروه در ترکیه تمدید شد.

گروه هشت شامل هشت کشور مسلمان جمهوری اسلامی ایران، ترکیه، پاکستان، بنگلادش، اندونزی، مالزی، مصر و نیجریه می باشد، این گروه در ژوئن سال ۱۹۹۷ تاسیس شد.