یاسوج - مدیرعامل سازمان آتش نشانی یاسوج، از وقوع ۱۶۵ فقره آتش سوزی طی سال جاری در باغات و فضای سبز این شهر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رستمی صبح یکشنبه درجمع  مدیران شهری یاسوج، ۹۹ درصد از آتش سوزی های باغات و مزارع در این شهر را عمدی دانست.

وی افزود: هیچ کدام از این آتش سوزیها منشاء طبیعی ندارد بلکه همه ناشی از تعمد یا سهل انگاری انسانی بوده است.

وی بیان کرد: این آتش سوزی ها به دلیل تغییرکاربریها، ساخت وسازها و سود بیشتر توسط مالکان باغات صورت می گیرد وادامه این روند نگران کننده است.

رستمی اظهار کرد: مالکان این باغ ها با آتش زدن درختان عملا زمینه برای ساخت واحدهای مسکونی غیرمجاز را فراهم می کنند.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری یاسوج درخصوص برخی مزارع حاشیه جاده ها هم گفت: برخی از رانندگان با پرتاب و رها کردن فیلتر سیگار روشن طبیعت منطقه را به تهدید جدی روبه رو کرده که آتش گرفتن مزارع به این شیوه ثبت شده است.

وی افزود: هم چنین براثربرخی غفلت ها، سهل انگاری ها و بی دقتی درخاموش کردن آتش پس از تفریح درمناطق مختلف یاسوج خسارات زیادی به عرصه های طبیعت وارد می شود.

رستمی گفت: براساس داده های آماری درشش ماه نخست سالجاری ۱۶۵ فقره آتش سوزی درفضای سبز، باغات وطبیعی یاسوج ثبت شده است .

وی افزود: از این تعداد ۷۰ فقره آتش سوزی مربوط به باغات اطراف یاسوج گزارش شده است.