شیراز- داور بیست و هفتمین جشنواره تئاتر استان فارس معتقد است که نسل جدید تئاتر استان فارس دارای تخیل بالایی است، اما مهم ایده پردازی است که چنانچه توجه نشود آثار نمایشی به کاستی می انجامد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیروس کهوری نژاد که به همراه استاد هادی مرزبان، داوری بیست و هفتمین جشنواره تئاتر استان فارس را برعهده دارند در جمع خبرنگاران به ارزیابی این جشنواره پرداخت و گفت: طبیعی است وقتی از ابزارهای ارتباطی به خوبی استفاده نشود این روند ناقص ادامه می یابد.

این بازیگر تئاتر نقیصه کنونی تئاتر را ارایه نشدن آثار به شیوه چندرسانه ای از سوی اهالی آن عنوان کرد و گفت: اگر به دنبال دگرگونی در تئاتر هستیم شیوه ارتباطی اهمیت دارد و تجربه ها باید به اشتراک گذاشته شود.

کهوری نژاد آفت تئاتر شهرستان را درون گروهی عمل کردن دانست و افزود: وقتی که تجربه های تئاتری خارج از گروه به اشتراک گذاشته نمی شوند، تجربه ها راکد می ماند، زیرا باید هنرمند تئاتری چندین گام از اجتماع پیرامون خود جلوتر باشد.

وی با تاکید بر اینکه باید زباله های فرهنگی را دور ریخت، تصریح کرد: برای جلوه گری و رشد دانه های زیبا  اندیشه هایی که دارای زباله فکری است دور ریخته شوند.

داور جشنواره تئاتر فجر فارس نیاز چنین کاری را بهره بردن از فناوری های جدید در ارتباط هنرمندان عنوان کرد و یادآور شد: باید یادگیری و تجربه های تئاتری را میان اهالی هنر به اشتراک گذاشت.

وی در ارزیابی آثار بیست و هفتمین جشنواره تئاتر استان فارس مجموعه آثار و تجارب مختلف را در ارتباط مستقیم با امکانات عنوان کرد و ادامه داد: آنچه در این جشنواره شاهدم اینکه از نگاه فرد عامی آثار صادق شاید نباشند.

کهوری نژاد درعین حال با این توضیح که گریزی از آثار ضعیف نیست، افزود: برخی آثار سطح بالایی دارند، اما باید به شکل قصه گویی پرداخت.

او در این باره نقش بخش دانشگاهی را برشمرد و یادآور شد: این بخش هنوز در حال اتود زدن است اما شیوه کهن قصه گویی ما متفاوت از این قضیه است.

داور جشنواره تئاتر فارس، بیان کرد: گرچه نسل ما نیز در دهه های گذشته درگیر چنین حس و حالی بود، اما باید توجه داشت که پرچم یادگیری همواره برافراشته باشد.