بیرجند- امام جمعه شهرستان سرایان گفت: در عصر کنونی امر به معروف و نهی از منکر در جامعه به فراموشی سپرده شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام احمد نجمی پور صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دو فریضه مهم امر به معروف و نهی از منکر باید در جامعه احیا شود.

وی با بیان اینکه باید این دو مهم را در جامعه همگانی کنیم، افزود: امر به معروف و نهی از منکر باید از نیروهای متدین، بسیجی و مساجد شروع شود.

حجت‌الاسلام نجمی پور با تاکید بر اینکه همه مردم و مسئولان در برابر ترویج این دو فریضه مسئول هستند، گفت: رسانه‌ها در فرهنگ‌سازی امر به معروف و نهی از منکر نقش مؤثری دارند.

امام جمعه شهرستان سرایان با اشاره به ایام محرم، بیان کرد: مبلغان باید در مجالس مختلف به نهادینه کردن امر به معروف و نهی از منکر بپردازند.

وی از آغاز هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر از اول ماه محرم خبر داد و گفت: احیای امر به معروف و نهی از منکر زمان خاصی ندارد و همواره باید مورد توجه باشد.

حجت‌الاسلام نجمی پور اظهار کرد: مقام معظم رهبری نیز تذکر لسانی را وظیفه همگانی دانسته و همواره بر  این مهم تاکید دارند.

وی با اشاره به بیانات رهبری پیرامون امر به معروف و نهی از منکر بیان کرد، احیای امر به معروف و نهی از منکر، احیای دین است.

امر به معروف و نهی از منکر از مهدکودک‌ها آغاز شود

امام جمعه شهرستان سرایان امر به معروف را حافظ نظام اسلامی دانست و افزود: امر به معروف و نهی از منکر باید از مهدکودک‌ها و مدارس آغاز شود.

وی با بیان اینکه همه ما باید از ارزش‌های انقلاب و امام (ره) دفاع کنیم، گفت: باید  در مدرسه‌ها همیار امر به معروف همانند همیار پلیس حضور داشته باشد.

حجت‌الاسلام نجمی پور با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر دایره‌های گسترده و وسیعی دارد، اظهار کرد: این دو فریضه مهم تنها در حجاب و عفاف نیست.

وی ادامه داد: امر به معروف و نهی از منکر مصادیق فراوانی نسبت به همه ابعاد جامعه دارد که باید موردتوجه قرار گیرد.

امر به معروف و نهی از منکر مردمی شود

امام جمعه شهرستان سرایان با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر با نیروی نظامی و خشونت احیا نمی‌شود، اظهار کرد: باید این فریضه الهی مردمی شود.

وی با انتقاد از شرایط کنونی امر به معروف و نهی از منکر در جامعه بیان کرد: متأسفانه جای معروف و منکر در جامعه عوض شده است.

حجت‌الاسلام نجمی پور اظهار کرد: باید همه ما در امر به معروف و نهی از منکر به رفتارها و اعمال همدیگر احساس مسئولیت داشته باشیم.

وی با اشاره به ویژگی‌ها آمران به معروف بیان کرد: کسی که امر به معروف می‌کند باید احکام آن را نیز بداند.

امام جمعه شهرستان سرایان ادامه داد: بیان شیرین، شیوه زیبا، اخلاق نیکو از جمله ویژگی‌های آمران به معروف بوده که باید موردتوجه قرار گیرد.