به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا باهنر رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری پیش از ظهر امروز(چهارشنبه) در نشست خبری درباره کنارهگیری محمود احمدینژاد از انتخابات ریاست جمهوری، گفت: نیامدن احمدینژاد به عرصه ناتخابات بنفع ملت است، هرکس در کشور زندگی میکند، از این مسئله سود میبرد.
وی با اشاره به اینکه این مسئله به مصلحت کشور بود و مقام معظم رهبری ابتدا به صورت خصوصی درباره آن توصیه کردند و بعد هم آن را علنی ساختند، افزود: البته در این قضیه امر و نهی نبود، فقط مصلحتاندیشی بود که آقای احمدینژاد هم در نامهای به رهبر انقلاب اعلام کرد قصد ورود به انتخابات ندارد.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین ادامه داد: نیامدن وی به عرصه انتخابات، تأثیراتی دارد چون احمدینژاد در جریان اصولگرایی، هم مخالفان جدی و هم موافقان جدی دارد. روشن بود که با آمدن وی، اختلافاتی در جریان اصولگرایی ایجاد میشد یا این اختلافات تشدید پیدا میکرد.
باهنر با بیان اینکه به طور حتم آمدن احمدینژاد بخشی از آرای روحانی را مورد تهدید قرار میداد، خاطرنشان کرد: وی میتوانست با شعارهای قدیمی و جدید، بخشی از آرای روحانی را تهدید کند اما در شرایط فعلی فعالان سیاسی باید برنامه خود را مِنهای احمدینژاد تنظیم کنند.
وی با بیان اینکه موقعیت آینده احمدینژاد هم مهم است، خاطرنشان کرد: اینکه وی سکوت کند یا گرایشها را به سمت خاصی القا دهد، در نتیجه انتخابات مهم است. البته نمیتواند همه آرای خود را با حمایت از فردی خاص، به او منتقل کند بلکه تنها بخشی از آرایش منتقل میشود اما باید منتظر ماند و دید که سکوت میکند یا نه.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا کاندیدای اصولگرایان مشخص شده است یا نه؟ عنوان کرد: رایزنیها در این باره شروع شده و دامنه بررسیها وسیع است اما کاندیدای ما هنوز مشخص نیست. معمولاً دو تا سه ماه باقیمانده به انتخابات، فضا اوج میگیرد.
باهنر گفت: هنوز زود است در این باره به ثبات برسیم؛ البته اصلاحطلبان کاندیدای خود را مشخص و اعلام کردند از روحانی عبور نمیکنند و حتماً روی وی متمرکز خواهند شد اما اصولگرایان در حال رصد کردن اوضاع هستند.
وی درباره دیدار با آیتالله موحدی کرمانی و اعضای جامعه روحانیت مبارز گفت: نشستهای همگرایی اصولگرایان در این باره زیاد بوده است. ما هر وقت لازم باشد با آیتالله موحدی کرمانی و شورای مرکزی جامعه روحانیت جلساتی را داریم.
باهنر ادامه داد: تصور میکنم جامعه روحانیت مبارز ظرف چند روز آینده از اصولگرایان دعوت عمومی انجام دهد. ما منتظریم این دعوت صورت گیرد تا جلساتی برگزار میکنیم و پیرامون چگونگی ساماندهی کارها تصمیمگیری کنیم.
نماینده سابق مجلس درباره احتمال ورود خود به انتخابات گفت: بارها اعلام کردم که کاندیدا نیستم البته در انتخابات فعال بوده و از یک کاندیدای مقبول حمایت میکنم.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری درباره اظهارات خود مبنی بر اینکه کسانی که رأی نیاوردند، نباید دوباره وارد عرصه انتخابات شوند، گفت: البته این مسئله عام نیست. من گفتهام کسانی که رأی نیاوردند، دوباره وارد انتخابات نشوند چون رأیآوری آنها بعید است اما ممکن است حتی برخی گزینهها از سوی اصولگرایان مورد بررسی قرار گیرد.
وی درباره احتمال حمایت اصولگرایان از روحانی در انتخابات پیشرو گفت: قرار نیست جنگی درگیرد؛ ما یک کاندید را مشخص کرده و از او حمایت میکنیم.
باهنر افزود: قطعاً در مقابل کاندیدای اصلاحطلب، کاندیدای اصولگرا خواهیم داشت؛ البته ممکن است روحانی هم در لیست بررسیهای ما قرار بگیرد.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین درباره نقش جبهه پایداری در انتخابات ۹۶، گفت: در انتخابات مجلس قدمهای خوبی در جهت تفاهم بین جریان اصولگرایی برداشتهایم و از این سرمایه حفاظت میکنیم. به همه فعالان سیاسی اصولگرا اعلام کردیم اگر محوریت یا حداقل داوری جامعه روحانیت را بپذیرند، همه اصولگرایان به یک کاندیدای واحد خواهند رسید.
وی گفت: ما کاندیدای خود را داریم و مطمئناً کاندیدای ما روحانی نخواهد بود اما قصد اینکه در مقابل روحانی کاندیدایی بیاوریم، نداریم؛ کاندیدای ما باید کارآیی، توانمندی و مقبولیت داشته باشند.
باهنر ادامه داد: با توجه به مطالبات ویژهای که امروز وجود دارد، مسئله رونق اقتصادی و اشتغال، اصلیترین دغدغه مردم است، فکر میکنیم باید کاندیدایی داشته باشیم که در بحث اقتصادی توانمندی داشته، پویا و پرانرژی باشد، اگر تدبیر، خرد و عقل هم در رفتارش باشد، مطلوبترین گزینه به حساب میآید؛ درواقع باید قهرمان اقتصادی باشد.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری تصریح کرد: انتخابات جنگ نیست، رقابتی دوستداشتنی و طراوتبخش به جامعه است. ما یک کاندیدا داریم که از او حمایت میکنیم.
وی درباره اینکه گفته میشود اصلاحطلبان با شما و برخی اصولگرایان تماس گرفتند تا از روحانی حمایت کنید، گفت: ما با رقبای سیاسی قهر نیستیم، شوخی و بحثهای جدی داریم اما اینکه جلسهای باشد برای جلب حمایت ما، امری است که آنها از آن ناامید هستند ولی به هر حال مذاکرات وجود دارد و ما در جلسات غیرسیاسی هم با رقبایمان شرکت میکنیم.
باهنر درباره نقش جامعه مدرسین در انتخابات گفت: جامعه مدرسین در برخی حرکتهای سیاسی، ورود مصداقی پیدا نمیکند که این مسئله برای ما قابل احترام است.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری ادامه داد: تفاهم جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین از مسائل سهلالوصول است؛ مگر اینکه جامعه مدرسین تصمیم به ورود مصداقی نداشته باشد اما جامعه روحانیت مبارز تصمیم گرفته و در نهایت به مصداق هم وارد میشود؛ آقایان آنقدر سعهصدر دارند که با هم بحث کرده و به تفاهم برسند.
وی درباره اینکه احتمال دارد رقیب اصولگرایان در انتخابات شوراها، اصلاحطلبان نبوده و طیف احمدینژاد باشد، گفت: معتقدیم بیش از آنکه شوراها جناحی و سیاسی باشد، باید اعضای عالِم به مسائل زیستمحیطی داشته باشد، چون بحثهای تخصصی و علمی در آن مطرح است.
باهنر با اشاره به اینکه هر وقت شوراها خیلی سیاسی شود، گرفتار مشکل شده، ادامه داد: در حال حاضر شورای شهر دو جناح یکسان دارد به خاطر همین هر روز باید شهردار یا رئیس شورا نگران باشد که از حد نصاب افتاده یا نه، اما اگر شهردار با رأی قاطع منصوب شود، بدون نگرانی به کار خود میپردازد.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین تصریح کرد: چندی پیش سخنگوی جبهه پیروان اعلام کرده بود که علاوه بر تهران، ما برای کلانشهرها هم کاندیدای شورا معرفی میکنیم اما باید اعلام کنم ما در این زمینه مشاوره میدهیم و کاندیدای نهایی را هر یک از استانها خودشان انتخاب میکنند.
باهنر درباره پیشبینی انتخابات ریاستجمهوری آمریکا گفت: دو حزب گردنکلفت شیطان بزرگ امروز مهمترین مسئلهشان برجام شده است.
وی افزود: حکومت آمریکا فراتر از احزاب است، کسانی که برای منافع آمریکا تصمیم میگیرند، اشتباه میکنند چون صهیونیستها ملت بزرگ آمریکا را به گروگان گرفتهاند؛ به هر حال اینها سر و ته یک کرباس هستند.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به اینکه لابی صهیونیستها روی دموکراتها مؤثرتر است، تصریح کرد: در نهایت اینها با هم فرقی ندارند اما درباره برجام که امروز نُقل محفل آنها شده، باید بگوییم ما برگشتن به دوران قبل از برجام را همواره روی میز نگه میداریم تا زمانی که ۱+۵ به آخرین تعهد خود عمل کند. اگرچه به این مسئله علاقه نداریم، اما خیال غرب نباید از این مسئله راحت باشد که بازگشت به دوران قبل از برجام وجود ندارد.