به گزارش خبرنگار مهر، سلامت صفری شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای اسلامی شهر اردبیل تصریح کرد: نمونه این بیتوجهی در قراردادهای خدمات شهری است که در آخرین قرارداد پیشنهادی ۱۸ صفحه با ۲۲ ماده تدوین شده است.
وی افزود: متأسفانه با وجود اینکه در این قرارداد تمامی مسائل و نیازمندیها قید شده اما تنها ۶۰ درصد از آن عملیاتی میشود و نظارت و کنترلها مطابق با متن قرارداد نیست.
عضو شورای اسلامی شهر اردبیل به ضرورت استفاده از پیمانکاران غیربومی نیز تأکید کرد و گفت: این مهم میتواند در نحوه خدماترسانی سطح شهر تغییراتی را ایجاد کند.
رفتوروب اردبیل به شیوه سنتی انجام میشود
در این جلسه دیگر عضو شورای اسلامی شهر اردبیل نیز با تأکید به ضرورت اصلاح قراردادهای خدمات شهری از وضعیت سنتی حاکم بر رفتوروبهای شهری انتقاد کرد.
ایرج آقازاده با بیان اینکه روند آگهی برای بخش خصوصی و بهکارگیری آن در خدمات شهری همهساله بدون تغییر تکرار میشود، افزود: این در حالی است که با استفاده از ظرفیت پیمانکاران غیربومی میتوان ایدههای جدید در شهر پیاده کرد.
وی همچنین به وضعیت مالی نامناسب شهرداری اردبیل اشاره کرد و گفت: با تغییر در قراردادهای خدمات شهری میتوان پیمانکارانی با امکانات بهتر به کار گرفت تا سطح خدمات افزایش یابد.
در عین حال عضو دیگر شورای اسلامی شهر اردبیل نیز از بیتوجهی برخی پیمانکاران به وظایف تعیین شده خود در خدمات شهری خبر داد.
اسفندیار هوشیار با بیان اینکه در برخی مناطق خدمات به شکل مناسب انجام نمیشود، اضافه کرد: لازم است کنترل بر عملکرد پیمانکاران افزایش یابد.