من به اين راي معترض و از اين اتفاق بسيار دلگير و ناراضي ام. اما اين عدم رضايت نه به خاطر شخص خودم بلكه به دليل فرصتي است كه از من گرفته شد تا در خدمت فرهنگ و ملتم باشم.

 

پروفسور حسن امين در گفتگو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر، ضمن بيان اين مطلب افزود : اطلاعي از موارد تخلف نشريه و اين كه كدام يك از مطالب حافظ مصداق تخلف بوده ندارم و در نامه اي كه براي ما ارسال شده است، نشريه را با استناد به تبصره يازده قانون مطبوعات لغو مجوز كرده اند. با اين حال تصور مي كنم اشعاري كه به عنوان سرمقاله مطرح مي كردم و پاره اي رويدادهاي تاريخي معاصر را متذكر مي شدم موجب اين تصميم شده است . نشريه حافظ نود و هشت درصد فرهنگي و تنها دو درصد - آن هم با رعايت ملاحظات - انتقادي و سياسي بود.

وي تصريح كرد : مجله حافظ به لحاظ ايران شناسي و حافظ شناسي در تاريخ ايران بي نظير بوده است و اميدوارم از اين پس نيز بتوانم در هر نقطه اي از ايران و جهان در شناخت فرهنگ ايراني كوشا باشم. اين لغو امتياز فرصتي استثنايي را از فرهنگ و ادب فارسي گرفت اما اميدوارم در هر صورت از فضاهاي موجود استفاده كنم و در اين راه قلم بزنم.

امين تصريح كرد : بايد بدانيم كه من متضرر واقعي تعطيلي نشريه نيستم بلكه اين جامعه است كه از آثار فرهنگي و ايران شناسي محروم مي ماند. من چه در ايران و چه غير از ايران به فعاليت در اين عرصه ادامه خواهم داد.

مجله ادبي و فرهنگي حافظ به مديريت سيدحسن امين پس از انتشار 33  شماره با حكم هيات نظارت بر مطبوعات توقيف شد.