به گزارش خبرگزاري مهر، اميررضا خادم با بيان اين مطلب به روابط عمومي دومين جشنواره فيلم پليس گفت: "دستيابي به سينماي پليس در ايران بايد در جهت سيراب كردن ذائقه مخاطب با نگاهي هنري و همچنين عامه پسند همراه باشد."
عضو كميسيون فرهنگي مجلس با اشاره به ارتباط مستقيم افراد جامعه با پليس گفت: "براي ارائه يك اثر مطلوب در ژانر پليسي نميتوان چهرهاي متفاوت و متناقض با آنچه مردم از پليس در جامعه ميبينند به تصوير كشيد. سينماگران براي خلق آثار پليسي نبايد از فيلمهاي خارجي تقليد كنند، چون اين كار منجر به باورپذيرنشدن شخصيت پليس براي مخاطبان و بازخوردهاي منفي ميشود."
خادم در ادامه با تاكيد بر اين نكته كه پليس ايراني بايد رفتاري هماهنگ با فرهنگ و هنجارهاي مورد قبول جامعه داشته باشد، گفت: "پليس ايراني در سينماي ملي بايد منطبق با انتظارات مردم و جامعه به تصوير كشيده شود، به طوري كه بتوان هماهنگي هاي آن را با فرهنگ ايراني و هنجارهاي حاكم بر آن مشاهده كرد. برگزاري دومين دوره جشنواره فيلم پليس اقدامي موثر براي تغيير ديدگاهها و باورهاي غيرواقعي افراد جامعه نسبت به پليس است."
همچنين دبير دومين جشنواره فيلم پليس امروز در پيامي خطاب به سينماگران و سينمادوستان روز ملي سينما را به آنان تبريك گفت. ناصر شفق در پيام خود نسبت به اقبال جامعه سينمايي به جشنواره فيلم پليس و حضور آثار مورد قبول در اين جشنواره اظهار اميدواري كرد.
دومين جشنواره فيلم پليس از 18 تا 21 آذرماه 85 در تهران برگزار ميشود.
تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۸۵ - ۱۸:۴۴
با توجه به ذهنيت مشخص افراد جامعه از عملكرد پليس ايران، سينماگران كشور بايد آثار پليسي خود را به شكلي كاملاً ملموس براي مخاطبان به تصوير بكشند.