به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با میلاد باسعادت پنجمین اخترتابناک آسمان امامت و ولایت، حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) شاهد حضور عاشقان و دلدادگان به اهل بیت عصمت و طهارت بود.
مردم نقاط مختلف استان تهران همزمان با میلاد باسعادت امام باقر(ع) و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، در قبله تهران حضور پیدا کردند.
برنامه های ویژه فرهنگی در روز میلاد باسعادت امام باقر(ع) و یوم الله ۱۳ آبان در مسیرهای منتهی به حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) برپا شده بود.
حضور مبلغین و روحانیون در نقاط مختلف استان تهران
تببین ویژگی های امام باقر(ع) و تشریح سیره و روش زندگی آن حضرت در ابعاد مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، مذهبی و غیره در شب و روز میلاد با سعادت این امام همام توسط مبلغین و روحانیون مورد توجه قرار گرفت.
مبلغین و روحانیونی نیز با محوریت و هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی در نقاط مختلف بویژه مناطق حاشیه ای حاضر شده و علاوه بر تبیین سیره زندگی امام باقر(ع)، به شبهات و سوالات مردم پاسخ گفتند.
برنامه هایی که رنگ و بوی حسینی به خود گرفت
برنامه های ویژه ای نیز در شب و روز میلاد باسعادت امام باقر(ع) در نقاط مختلف استان تهران از جمله ورامین، پیشوا، قرچک، پاکدشت، دماوند، فیروزکوه، پردیس، بهارستان، رباط کریم، شهرقدس، شهریار، ملارد برگزار شد.
همه برنامه های برگزار شده همزمان با میلاد باسعادت امام باقر(ع) با توجه به ایام ماه صفر، رنگ و بوی حسینی به خود گرفته بود و تلاش شد تا شأن و منزلت این ایام حفظ شود.
امام باقر(ع) قوام بخش مکتب تشیع بودند
حجت الاسلام حسن منتظری رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان پیشوا و از کارشناسان مذهبی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: امام باقر(ع) قوام بخش مکتب حیات بخش اهل بیت عصمت و طهارت بودند.
وی افزود: امام باقر(ع) در حادثه کربلا حضور داشته و مصائب وارد شده به اهل بیت عصمت و طهارت را به خوبی مشاهده و پس از آن نیز دوران سخت و دشوار امامت امام سجا(ع) را تجربه کردند.
منتظری ادامه داد: امام باقر(ع) با توجه به شرائط حاکم بر اوضاع جهان اسلام، تلاش کردند تا پایه های مکتب تشیع را مستحکم تر از گذشته کنند و در این راستا اقدامات بزرگی را انجام دادند.
وی بیان داشت: این یک واقعیت غیر قابل انکار بود که دشمنان اهل بیت عصمت و طهارت از تمامی ابزارها برای تضعیف جریان تشیع استفاده کرده بودند و علاوه بر به شهادت رساندن چهره های برجسته شیعه، شبهاتی را در ذهن مردم ایجاد می کردند.
منتظری تأکید کرد: امام باقر(ع) با درک تمامی این واقعیت ها، به روشنگری و تحکیم پایه های تشیع پرداختند و با تربیت شاگردان برجسته و فراوانی، به مقابله با تهاجم دشمنان اهل بیت اقدام کردند.
جدا شدن از مکتب خواسته دشمن است
حجت الاسلام حسین قدوسی از کارشناسان مذهبی نیز در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: شاگردان تربیت یافته در مکتب امام باقر(ع) در نقاط مختلف جهان حاضر شده و به تبلیغ و ترویج تشیع پرداختند و توانستند به موفقیت های خوبی در این عرصه برسند.
وی افزود: بدون تردید عزت و عظمت امروز شیعه، برگرفته از تلاش های صورت گرفته از سوی ائمه معصومینی نظیر امام باقر(ع) بود که توانستند از مکتب تشیع در برابر تهاجمات دشمن دفاع کنند.
قدوسی ادامه داد: امروز باید راه و روش امام باقر(ع) در ابعاد مختلف زندگی مورد توجه پیروان و دوستداران آن حضرت قرار گرفته و جدا شدن از مکتب اهل بیت، همان چیزی است که دشمن می خواهد.