خبرگزاری مهر-گروه استان ها؛ عضو شورای اسلامی شهر زنجان که طرح مذکور را ارایه داده بود با تاکید بر اینکه توجه به حوزه سلامت اساس فعالیت های ورزشی است گفت: ۲۵ درصد از این اعتبارات برای تامین سلامت شهروندان هزینه می شود.
رزاق محمدی راه اندازی خانه های سلامت در سایر شهر ها را از الگوهای موفق در راستای تامین سلامت شهروندان برشمرد و تصریح کرد: باید با حمایت از تشکل های مردم نهاد،تامین زیر ساخت ها ، رونق ورزش همگانی و حمایت از ورزشکاران اعتبارات ورزشی را که پیش از این بدون تبعیت از برنامه ای مدون صورن می گرفت مدیریت کنیم.
رزاق محمدی عضو شورای اسلامی شهر زنجان همچنین بر لزوم تهیه اطلس بوم زیست محیطی و ستاد یکپارچه بهینمه سازی انرژی و محیط زیست برای استان تاکید کرد.
وی تصریح کرد: مدیریت و بهینه سازی انرژی ارتباط مستیقیم با محیط زیست دارد و این دو رابطه دو سویه دارند بنابریان در شهرهم می توان در حوزه حمل و نقل و ...این برنامه را محقق کرد.
این عضو شورای اسلامی شهر زنجان وجود کارخانه های سرب و روی و روغن نباتی را در جوار شهر تهدیدی بزرگ برای شهروندان دانست و اظهار کرد: باید ۱۰ درصد مالیات این کارخانجات به عنوان مالیات سبز در شهر سرمایه گذاری شود.
محمدی در ادامه بر تسریع در تحویل پروژه های نیمه تمام شهری تاکیدکرد و گفت: بهره برداری از پل سیدالشهدا(ع)، زینبیه غربی و بلوار شهرآرا باید تا پایان سال عملیاتی گردد.
وی با بیان اینکه اجرای نادرست برخی پروژه ها موجب نارضایتی مردم و مسئولان شده است افزود: حضور مستمر اکیپ تخصصی عمرانی در اجرای پروزه ها ضروری است.
رییس شورای اسلامی شهر زنجان در ادامه با اشاره به مغفول واقع شدن برخی مواد برنامه پنجم توسعه در حوزه فرهنگی، گفت: با توجه به اینکه مقام معظم رهبری فرهنگ را حتی از اقتصاد مهمتر برشمرده اند باید در برنامه های مدیریت شهری نیز حوزه فرهنگ به جد مورد توجه باشد.
آراض ضیایی افزود: طبق برنامه پنجم توسعه که به دولت اجازه داده به منظور افزایش سرانه های فرهنگی می توان حداکثر ۵۰ درصد هزینه مراکز فرهنگی هنری دینی و قرآنی دارای حداقل پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد و همچنین مکان های فرهنگی ورزشی جوار مساجد را تامین نماید بنابراین باید این موارد مورد توجه واقع گردد.
وی خاطر نشان کرد: طبق برنامه های پنجم توسعه و پیش نویس برنامه ششم توسعه احیای بافت فرسوده شهرها،تدوین نظم درآمدی پایدار برای شهرداری ها و.. باید در برنامه ههای شهری لحاظ شود.
ضیایی به بازدید از میدان میوه تره بار شهر زنجان اشاره و ابراز کرد: نبود تابلو راهنما، روشنایی مناسب، سرویس بهداشتی و نماز خانه از نقایص این میدان بودکه باید مرتفع گردد.
سعید خدادادی دیگر عضو شورای اسلامی شهر زنجان از گلایه ساکنان کوچه مسجد پنج تن سخن به میان آورد و گفت: تصرف معبر توسط دست فروش ها در روزهای پنجشنبه ساکنان این محله را به ستوه آورده است.
وی همچنین یادآور شد: اجرایی نشدن آسفالت معبر حد فاصل خیابان امیرکبیر تا ملاصدرا در سال گذشته و اجرای دیر هنگام آن در سال جاری موجب آزردگی خاطر شهروندان شده و باید هرچه سریعتر مسیری که به دلیل اجرای عملیات آسفالت ریزی محدود شده بازگشایی شود.
عباس راشاد دیگر عضو شورای اسلامی شهر زنجان نیز نیز با بیان اینکه اعتراضم مبنی بر چرایی گود برداری در سبزه میدان به قوت خود باقی است گفت: در این محل خرابکاری ای شده است و حالا باید شهرداری خسارت آن را پرداخت کند.
وی از مشخص نبودن سهم شهرداری در زمین تحت تصرف انجمن زندانیان در سبزه میدان نیز انتقاد کرد.
راشاد با اشاره به بهبود وضعیت میدان میوه تره بار ابراز کرد: آسفالت ریزی و ساخت ساز در زمین یک هکتاری رها شده در میدا هر یک با اعتبار یک میلیارد تومان، ساماندهی میدان، ایجاد باسکول و.. را از اقدامات مناسب صورت گرفته در میدان میوه تره بار زنجان برشمرد.
در ین جلسه لایحه گسترش تنها هتل چهار ستاره استان و لایحه درخواست شرکت تعاونی مسکن فرهنگیان واقع در کوی فرمانیه مبنی بر ممهور نموده نقشه به مهر ۱۰۱ که حدود دو دهه بلاتکلیف است نیز مطرح شد اما با مخالفت حاضران تصویب نشد.