جعفر سرقینی در گفتوگو با خبرنگار مهر در خصوص ورود تکنولوژیهای جدید در حوزه معادن، گفت: در حال حاضر در بخش اکتشافات از مدرنترین وسایل استفاده میکنیم، البته ممکن است دستگاههایی باشد که هنوز سازمان زمین شناسی ما به آن دسترسی ندارد که در این راستا هم بخش خصوصی را تشویق کردیم تا به سمت آخرین تکنولوژیهای روز برود.
وی با بیان اینکه هرچند که سازمان زمین شناسی مجهز به آخرین تکنولوژیها است اما نمیتوان ادعا کرد که همه تکنولوژیهای مورد نیاز را دارد، افزود: بخش خصوصی هم از آخرین دانش روز استفاده میکند به خصوص اینکه دولت هم تکنولوژیهای به روز را در بخش هوایی استفاده دارد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص استفاده از دانش روز در بخش استخراج و فرآوری معادن، اظهار داشت: ما در بخش استخراج تفاوت زیادی با سایر کشورهای پیشرفته نداریم به خصوص اینکه در معادن روباز پیشرفتهای خوبی داشتیم اما در معادن زیرزمینی هنور عقب ماندگیهایی داریم که باید جبران شود.
سرقینی با بیان اینکه ما در فرآوری هم آخرین تکنولوژی ها را داریم، گفت: البته به طور حتم هر طرحی که امروز تعریف شود، نسبت به گذشته تکنولوژی بهتری دارد. ضمن اینکه در برخی فعالیتها صاحب تکنولوژی هستیم و در برخی دیگر سعی داریم که از دانش روز استفاده کنیم.
وی با تاکید بر اینکه کارخانجات کنستانترهای که امروزه ایجاد شده نسبت به ده سال پیش تکنولوژی پیشرفتهتری دارد، گفت: تکنولوژیهایی که امروزه تعریف میشود بالاتر از طرحهای قبلی است و سیاست ما در دولت این است که کارخانجات با آخرین دانش روز ایجاد شود و اجازه ورود تکنولوژیهای منسوخ را به کشور نمیدهیم.