رئیس سازمان بسیج دانشجویی از برگزاری گردهمایی دانشجویان جهان اسلام در دانشگاه کوفه خبر داد .

داود گودرزی با حضور در غرفه مهر در نمایشگاه مطبوعات در خصوص فعالیت‌های بسیج دانشجویی در رابطه با پیاده‌روی اربعین دانشجویان گفت: بسیج دانشجویی پارسال و امسال فعالیت گسترده‌ای را در رابطه با پیاده‌روی اربعین دانشجویان انجام داده است با این نگاه که بتواند اندک سهمی را در این کار بزرگ معنوی داشته باشد و همچنین این پیاده‌روی را تا اندازه‌ای تسهیل کند.

وی ادامه داد: در همین راستا ستاد اربعین دانشگاهیان را در سطح وزارت علوم، بهداشت، جهاد دانشگاهی و دانشگاه آزاد با دبیری بسیج دانشجویی و ریاست وزیر علوم راه‌اندازی کرد و سلسله فعالیت‌هایی را در حال حاضر انجام داده‌ که می توان به راه اندازی موکب‌های دانشجویی اشاره کرد، بخشی از این موکب مربوط به دانشجویان غیرایرانی است و موکبی ویژه دانشجویان خارجی و چند ملیتی راه‌اندازی شده است.

رئیس سازمان بسیج دانشجویی افزود: همچنین گردهمایی دانشجویان جهان اسلام  در دانشگاه کوفه برگزار خواهد شد  و یکسری کارهای خدماتی از جمله اسکان دانشجویان در نجف و کربلا برنامه‌ریزی شده است.

گودرزی یادآور شد: در حال حاضر سه موکب اصلی مربوط به بسیج دانشجویی تشکیل شده؛ البته دانشجویان در موکب‌های متعددی که ایجاد کرده‌اند، اسکان خواهند یافت و سازمان بسیج دانشجویی برای ۱۵ هزار نفر از دانشجویان، خدمات اسکان و حداقل شرایط را فراهم کرده است.

وی ادامه داد: طی هماهنگی‌های صورت گرفته با سازمان نظام وظیفه، دانشجویانی که قصد حضور در راهپیمایی اربعین حسینی (ع) را دارند و مشمول نیز هستند، بدون وثیقه و با یک ضمانتنامه محضری از طریق بسیج دانشجویی دانشگاه‌ها می‌توانند به کربلا بروند، این کار موجب شد تا دانشجویان دیگر درگیر مراحل پیچیده گذشته نشوند.