اراک_مشاور عالی استاندار مرکزی گفت: صاحبان برندهای برتر استان باید برای ثبت نشان های تجاری خود اقدام کرده و از سوی دیگر مسئولان مرتبط نیز مسیر را برای ثبت این برندها، هموار کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت اله هاشمی پیش از ظهر چهارشنبه در اولین همایش تجلیل از نشانه های تجاری برتر صنعتی و معدنی استان مرکزی در اراک اظهار داشت: موضوع ایجاد یک برند تجاری در بنگاه های اقتصادی محصول یک عمر تلاش پیوسته برای تولید گنندگان به حساب می آید.

وی افزود: به دست آوردن نشان تجاری یا همان برند سختی خودش را دارد، اما در شرایط رقابتی دنیای امروز، حفظ و صیانت از موقعیت آن نشان های تجاری به مراتب سخت تر و دشوارتر از ایجاد نشان تجاری است.

مشاور عالی استاندار مرکزی با بیان اینکه نشان های تجاری در عرصه های داخلی و خارجی کاربرد بسیار وسیع دارد، تاکید کرد: برندهای و نشان های تجاری که امروز در استان به عنوان برندهای برتر و ممتاز معرفی شدند، برای ثبت برندشان اقدام کنند و مسئولان موظفند روندهای ثبت نشان تجاری را برای متقاضیان هموار کنند.

کیفی سازی تولید برای افزایش تقاضا ضروری است

در ادامه این مراسم، محمود نعمتی، مدیرکل امور اقتصادی استانداری مرکزی هم گفت: بخش اقتصادی و بنگاه های خصوصی باید تلاش کنند خودشان را از مشکلات بیرون بکشند و خیلی تحت تاثیر حمایت های دولت قرار نگیرند.

وی افزود: در دنیای تجارت نوین دیگر زمان عرضه تمام شده بلکه عصر، عصر تقاضا است و در این شرایط باید به دنبال کیفی سازی بود و از طریق می توان به بازارهای جهانی راه یافت.

مدیرکل امور اقتصادی استانداری مرکزی ادامه داد: برندها می توانند به تنهایی اقتصاد یک بنگاه را بچرخانند وحتی مشکلات رقبای خود را حل کنند زیرا برند انتقال دهنده کیفیت است.

نعمتی اظهار داشت: برندسازی ابتدا باید از داخل شروع شود اگر برندی توانست در بازارهای داخلی موفق شود، سپس می تواند در بازارهای جهانی گام بگذارد و به سمت تحول حرکت کند.

برندهای خُرد باید تجمیع شوند تا به بازار جهانی دست یابیم

محمدرضا جعفری، رئیس اتاق بازرگانی اراک هم در این مراسم گفت: در استان مرکزی باید برندها تجمیع شوند تا بتوانیم برندهای اصلی را شکل دهیم و بنگاه های اقتصادی را متقاعد کنیم که تحت یک شرایط قرار بگیرند.

وی اظهارداشت: این اقدام اگر چه کمی سخت است، ولی یک واقعیت به شمار می رود که اگر در آن سهل انگاری شود در دنیای رقابتی جایی در برندهای دنیا نخواهیم داشت.

جعفری افزود: برجام، فضای جدیدی در اقتصاد کشور ایجاد کرد و حرکت هیات های تجاری و اقتصادی به سمت ایران از جمله استان مرکزی شکل گرفته که اگر با دقت پیش رویم و تلاش کنیم تا فضای جدید اقتصادی به درستی هدایت شود، در بازار جهانی سهم بیشتری به دست خواهیم آورد.

ئیس اتاق بازرگانی اراک خاطر نشان کرد: متاسفانه هنوز نتوانسته ایم از حداکثر ظرفیت های داخلی استفاده کنیم، ایران بیشترین برندهای خُرد را در دنیا را دارد اما برندهای خرد نمی توانند در بازار جهانی خود را نشان دهند.