به گزارش خبرنگار مهر، مژده لواسانی مجری رادیو و تلویزیون که پیش از این با برنامه «رو به راه» در شبکه دو حضور داشت به غرفه خبرگزاری مهر در نمایشگاه مطبوعات آمد و درباره ادامه برنامه «رو به راه» گفت: چندی پیش فصل اول برنامه رو به راه تمام شد و حالا باید ببینیم که برای ادامه آن چه باید کرد چون تولید یک برنامه روتین سختی های زیادی دارد و گاه به تکرار می رسد.
وی ادامه داد: چنین برنامه هایی حتما لازم است هر پنج یا شش ماه یک بار توقفی داشته باشند همانطور که در «کافه سوال» هم من هر از چند گاهی این توقف را در برنامه ایجاد می کنم. این برنامه ۲ سال روی آنتن رفت و ما هر ۶ ماه یک بار یک استراحت به آن دادیم.
لواسانی با اشاره به این وقفه های میان برنامه عنوان کرد: در این فرصت ها ما بررسی می کنیم که چه تغییراتی باید در برنامه ایجاد کرد، چه اتفاقاتی وجود داشته است که مردم آن را پس زده اند و یا چه بخش هایی باید اضافه شود. حتی در این برنامه های روتین من به عنوان مژده لواسانی هر چقدر هم که تحقیق و پژوهش داشته باشم باز هم ممکن است به نوعی تکرار برسم و یا حتی لحنم برای مردم تازگی نداشته باشد.
روز تولدم حس عجیبی دارم و چندان از خودم راضی نیستم
وی درباره تولید سری دوم «رو به راه» توضیح داد: هنوز تصمیم جدی در این باره نگرفته ایم با این حال شبکه دو خانه من است و تلاش ما در گروه اجتماعی این شبکه این است که در هر فصلی به آنتن بازمی گردیم برنامه ای برای مردم داشته باشیم.
این مجری تلویزیون که همزمان با تولد خود به خبرگزاری مهر آمد درباره روز تولدش گفت: معمولا من در این روز حس عجیبی دارم که فکر می کنم یک سال دیگر هم از عمرم رفت و فکر می کنم در این یک سال چقدر توانسته ام به ایده آل های خود برسم و یا گام های بلندتری برداشته باشم.
وی ادامه داد: من فرد بسیار سختگیری نسبت به خودم هستم و فکر می کنم فرسنگ ها با جایگاه مورد نظرم فاصله دارم. بنابراین حس عجیبی دارم که در این روز رضایت چندانی از خودم ندارم.
دوست دارم ۱۰ سال بعد یک حقوقدان موثر باشم
لواسانی درباره اینکه چه جایگاهی را تا ۱۰ سال دیگر برای خودش متصور است، گفت: خاطرم می آید زمانی که حدود ۱۶ یا ۱۷ سال داشتم و اولین بار به عنوان سردبیر رادیو فعالیت کردم هدفم این بود که ۱۰ سال بعد باید فرد بسیار تاثیرگذاری در رسانه باشم. الان هم دوست دارم ۱۰ سال دیگر یک حقوقدان قوی و موثر باشم.
این مجری تلویزیون بیان کرد: به هر حال من وکالت خوانده ام و دوست دارم حقوق را خیلی جدیتر ادامه دهم.
وی درباره اینکه رسانه تا چه حد می تواند به عنوان وکیل مدافع مردم نقش ایفا کند، عنوان کرد: اتفاقا بسیاری از من درباره وجه مشترک اجرا و وکالت می پرسند و من توضیح می دهم که شما در رسانه به عنوان مجری دقیقا وکیل مردم هستید و باید از حقوق آنها دفاع کنید و در این حیطه تاثیرگذار باشید. من سعی می کنم در جایی که در مقابل مسئولان باشم این نقش را ایفا کنم و فکر میکنم اساسا کارکرد رسانه باید به مثابه یک وکیل مدافع باشد.
باور مردمی بسیاری از رفتارها را از مجری زن برنمی تابد
لواسانی درباره اینکه چه جایگاهی را در حوزه اجرا در آینده برای خود متصور است، یادآور شد: به هر حال اجرای خانم ها بسیار سخت تر و متفاوت تر است و ما باید این را بپذیریم که این مساله چندان به رسانه مربوط نمی شود چون هنوز باور مردمی بسیاری از برخوردها را از مجریان زن برنمیتابد. حتی گاهی در واکنش به بعضی از چالش هایی که من در برنامه با مسئولان و یا مهمانان داشته ام مخاطبان در صفحه مجازی من واکنش نشان داده و آن را تقبیح کرده اند. در صورتی که اگر یک مجری مرد همین سوالات چالشی را می پرسید برایش کف می زدند.
وی در پایان بیان کرد: دورنمای من این است که حالا که خدا را شکر در این حوزه به نوعی ثبات رسیدهام همان را حفظ کنم و ارتقا دهم.