بروجرد- نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری در بازدید از مدرسه علمیه حجتیه، «بروجرد» را خاستگاه دانشمندان دینی بی‌نظیر دانست و حفاظت از آثار تاریخی را پراهمیت ارزیابی کرد.

به گزارش خبرنگار مهر،آیت الله احمد مبلغی در جریان بازدید از مدرسه علمیه حجتیه، حفاظت از آثار تاریخی را پر اهمیت ارزیابی کرد و گفت: یکی از فواید حفظ میراث فرهنگی این است که گذشته را به حال متصل و مسیری را از حال برای آینده تداعی می کند.

نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: هر امتی که پیشینه اش با وضعیت فعلی‌اش قطع شود دچار بی هویتی خواهد شد که این یک خطر است.

آیت الله مبلغی با بیان اینکه در گذشته بزرگان زیادی در بحث ترویج اسلام در این منطقه فعال بوده اند گفت: اگر امروز مردم این منطقه مردمی متدین هستند به علت تاثیر بزرگانی است که در گذشته در این منطقه ترویج دین می کرده اند.

وی با تاکید بر حفظ مدرسه علمیه حجتیه گفت: این مدرسه محل تدریس بزرگان زیادی بوده است به نحوی که شیخ انصاری مدتی از کلاس درس ایت الله حجتی بروجردی(ره) در همین مکان بهره برده و این یک بستر برای تعمیق اندیشه همه ما می تواند باشد.

وی دانشمندان دینی بروجرد را بی نظیر خواند و گفت: شاید تا به حال در جایی چنین اتفاقی نیفتاده باشد که در یک خانواده بروجردی در یک زمان ۱۱نفر از اعضای آن خانواده به درجه اجتهاد می رسند.

بنابراین گزارش آیت الله احمد مبلغی عصر پنج شنبه از مدرسه علمیه حجتیه که منصوب به آیت الله حاج مولا اسد اله حجتی (ره) از فضلای بزرگ شیعه در بروجرد است بازدید کرد.

مدرسه علمیه حجتی اوایل دوران قاجار بنا به دستور مرحوم آیت الله حاج مولا اسد الله حجتی(ره) یکی از فضلای بروجرد احداث شده و نقل است از شاگردان این بزرگوار ۲۳ نفر به درجه اجتهاد نائل شده اند و این امر حکایت از جایگاه علمی رفیع این عالم جلیل القدر دارد.

بنای این مدرسه علمیه تاریخی در برگیرنده یک حیاط مرکزی و حجره اسکان طلاب پیرامون آن است که به ثبت ملی رسیده است.