کتایون اشرف در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه فعالیت رسمی در رشته اسلالوم و گسترش این رشته در ایران از تقریبا یک سال و نیم پیش در ایران آغاز شد، اظهار کرد: این کار را به صورت پایه ای و بنیادین همراه با استفاده از مدرسان خارجی برای پرورش مربیان داخلی، ترجمه کتاب های مربوطه و همکاری با ورزشکاران قدیمی این رشته به عنوان پیشکسوت آغاز کردیم. در راستای این کارهای اساسی به مرحله ای رسیدیم که استانها کم کم علاقمندی بیشتری به فعالیت در این رشته پیدا کردند.
وی در این رابطه ادامه داد: فعالیت و گسترش رشته اسلالوم تا حدی شده که در آخرین مسابقات قهرمانی کشور این رشته که در چهار محال و بختیاری برگزار شد، ۱۴۰ ورزشکار شرکت داشتند. حضور این تعداد ورزشکار یک موفقیت بزرگ برای ما به حساب می آید.
رئیس کمیته اسلالوم آب های خروشان فدراسیون قایقرانی در مورد چگونگی برگزاری این رقابت ها نیز توضیح داد و افزود: این رقابت را تنها با در اختیار داشتن ۸ قایق برگزار کردیم در حالی که برای فعالیت نتیجه بخش و در شرایط عادی هر استان باید حداقل ۱۰ قایق در اختیار داشته باشد. به هر حال قایق نیاز اولیه رشته اسلالوم است و این در حالی بود که وارد کردن قایق از خارج کشور به این راحتی نبود؛ این کار متحمل هزینه های زیادی می شود که تامین کامل آن خیلی راحت نیست.
اشرف با بیان اینکه در حال حاضر ۱۲ استان در رشته اسلالوم فعالیت دارند، خاطرنشان کرد: در همین زمینه و برای برطرف کردن مشکل کمبود قایق با یک شرکت سازنده قایق آب های آرام صحبت کردیم؛ با قالبی که از بهترین نمونه های قایق های اسلالوم جهان گرفته شده بود اقدام به ساختن قایق در داخل کشور شد. این قایق با نمونه خارجی برابری می کند.
رئیس کمیته اسلالوم آب های خروشان گفت: فعلا تنها دو نمونه از قایق اسلالوم ساخته شده است؛ نمونه های تولیدی که دو سه روز پیش به دست مان رسید، توسط ورزشکاران این رشته مورد استفاده قرار گرفته است و مسئولان فدراسیون ها استانداردهای آن را تایید کرده اند. قرار است به زودی نمونه های بیشتری از این قایق تولید شود و در اختیار استان ها قرار بگیرد.
کتایون اشرف در پایان با بیان اینکه هماهنگی برای ادامه تولید قایق های اسلالوم بر عهده فدارسیون است، گفت: تولید داخلی قایق های ویژه اسلالوم موفقیت بزرگی به حساب می آید و فکر می کنم در آینده ای نزدیک حداقل این منطقه آسیا را از این بابت بی نیاز کنیم.