بهزاد ستاری در گفتگو با خبرنگار مهر با تأکید به گرایش بیش از حد نسل جوان و دانشجو به فضاهای مجازی اضافه کرد: متأسفانه برخی الگوها به همسریابی در فضاهای مجازی تغییر یافته است.
وی با تأکید به اینکه همسریابی اینترنتی یکی از شیوههایی است که کوچکترین بیدقتی در آن منجر به آسیب جدی به فرد میشود، ادامه داد: لازم است خانوادهها و نهادهای فرهنگی و تربیتی نسبت به آسیبهای این موضوع آگاه باشند.
مدیرکل بهزیستی استان تأکید کرد: البته نمیتوان الگوی قطعی برای ازدواج و همسریابی ارائه کرد اما آموزههای دینی لازم است که در امر همسریابی به جوانان انتقال یابد.
ستاری ثمره همسریابی به شیوههای نامتعارف را ازدواجهای هیجانی دانست و تصریح کرد: در بیشتر مواقع فرد به دلیل اینکه در این ازدواج به دنبال پاسخگویی به نیازهای دیگر از جمله توجه بیشتر و دوست داشته شدن است، دچار مشکل و شکست میشود.
وی با تأکید به ضرورت نظارت آگاهانه والدین در ازدواج جوانان ادامه داد: در واقع میبایست در ابتدا جوانان به بلوغ فکری، عاطفی و اجتماعی لازم دست یابند و در ادامه برای ازدواج برنامهریزی داشته باشند.
مدیرکل بهزیستی استان تصریح کرد: در واقع اغلب ازدواجهایی که بدون بلوغ یکی از طرفین انجام میشود به اختلافات منجر شده و موجب میشود انتظارات زوجین در ازدواج تأمین نشود.
ستاری مهارتآموزی را ضرورت ورود به زندگی مشترک دانست و تأکید کرد: در اغلب مواقع کسب مهارتهای لازم موجب میشود زوجین اختلافنظرها و مشکلات زندگی را بهتر مدیریت کنند.