مجری طرح تقسیم کار ملی زیست فناوری گفت: بخش های کشاورزی، صنعت و محیط زیست مهم ترین حوزه های زیست فناوری هستند و در طرح جایگاه و وظایف همه دستگاه های ذیربط در حوزه زیست فناوری مشخص شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محمود تولایی، در صد و نوزدهمین جلسه کمیسیون هماهنگی و اجرایی ستاد توسعه زیست فناوری گفت: طرح تقسیم کار ملی زیست فناوری براساس ظرفیت های موجود و با نگاهی آینده نگر تهیه شده و جایگاه و وظایف همه دستگاه های ذیربط در این حوزه مشخص شده است.

وی افزود: مقام معظم رهبری آگاهی از نیازها، تهیه نقشه منسجم، ایجاد تناسب بین بخش های مختلف علمی، فرهنگی و نوآوری در دانشگاه ها را اصول هر کار علمی می دانند که همه این موارد جز با همکاری و همسویی همه دستگاه ها امکانپذیر نیست.

به گفته تولایی در این برنامه به همه کارگروه ها اعلام شده که آینده پیشرفت فناوری در حوزه کاری خود را ببینند، به اطلاعات موجود تکیه کرده و اولویت های منطقه ای و نقطه ای خود را به صورت کامل مشخص کنند.

وی بیان کرد: اگر ستاد توسعه زیست فناوری به اندازه کامل ظرفیت بالقوه و موضوع برای کار داشته باشد قدرت چانه زنی بیشتری برای مجاب کردن سازمان مدیریت و برنامه ریزی خواهد داشت.

مجری طرح تقسیم کار ملی زیست فناوری با بیان اینکه حوزه های کلیدی زیست فناوری در این برنامه مشخص شده است، گفت: بخش های کشاورزی، صنعت و محیط زیست مهم ترین حوزه های زیست فناوری هستند که در این سه حوزه ۲۷۴ زیر حوزه، ۴۰ مرکز و دانشگاه مرتبط و ۱۴۶ زیرمعیار برای ارزیابی و اولویت بندی مشخص شده است.