به گزارش خبرنگار مهر، حسین اسدبیگی صبح شنبه در حاشیه همایش پیشگیری از سورفتار با کودک در پل معلق مشگین شهر در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد:نمیتوان کودکآزاری را محدود به مکان یا استان خاصی در کشور دانست و در واقع کودکآزاری حتی در بین خانوادههای فقیر نیز محدود نشده است.
وی افزود: ما شاهد انواع مختلف خشونت و آزار کودکان به لحاظ جسمی، جنسی و عاطفی و حتی غفلت هستیم و نمیتوان گفت جایی کودکآزاری بیشتر است و یا جایی کمتر.
رئیس اورژانس اجتماعی بهزیستی کشور با تأکید به اینکه احصا آمارهای کودکآزاری در برخی مناطق به دلیل تبلیغات و ارتقا سطح آگاهی است، متذکر شد: البته در برخی مناطق از جمله سکونتگاههای غیررسمی تمامی انواع آسیبها بیشتر است.
اسد بیگی با تأکید به اینکه در این مناطق حتی بزهکاران از مناطق دیگر آمده و سکونت میکنند، اضافه کرد: در واقع در سکونتگاههای غیررسمی انواع آسیبها به مراتب بیشتر از مناطق دیگر است.
وی از جمله مهمترین برنامههای بهزیستی کشور برای مقابله با سورفتار با کودکان را راهاندازی خط ۱۲۳ از سال ۸۳ عنوان و اضافه کرد: حتی شماره تلفن اختصاص یافته برای تماس راحت کودک به این شکل پیش بینی شده است.
به گفته اسد بیگی علاوه بر این در سطح کشور دو هزار نیرو در مراکز اورژانس اجتماعی، مداخله در بحران و خودروهای سیار اورژانس اجتماعی به مصادیق کودکآزاری رسیدگی و مداخله دارند.
رئیس اورژانس اجتماعی کشور متذکر شد: انواع مداخلات حقوقی و روانشناختی در این حوزه انجام میشود و به دلیل تعامل با قوه قضاییه در صورتی که خانوادهای صلاحیت نگهداری از کودک را نداشته باشد، از وی گرفته شده و در مراکز نگهداری، مراقبت میشوند.
وی هدف از برگزاری همایش منطقهای در مشگین شهر را آشنایی هر چه بیشتر کارشناسان اورژانس اجتماعی با مصادیق کودکآزاری و نحوه مداخله صحیح و به هنگام عنوان کرد.
اسد بیگی افزود: همزمان با ۱۹ نوامبر روز مقابله با کودکآزاری از تمامی استانها درخواست شده اقداماتی جهت آگاهسازی و اطلاعرسانی موضوع کودکآزاری انجام دهند.