پلدختر- فرماندار پلدختر از بازسازی و افتتاح خط انتقال آب آشامیدنی این شهر خبر داد.

نعمت اله دستیاری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به بهره برداری از خط انتقال آب آشامیدنی شهر پلدختر اظهار داشت: خط انتقال آب قدیم به سطح رودخانه کشکان نزدیک بود و طغیان رودخانه و سیلاب اخیر موجب تخریب آن و قطع آب آشامیدنی شهر پلدختر به مدت چند روز شد.

وی گفت: به همین منظور مسئولان تصمیم گرفتند خط انتقال قدیم را حذف و یک خط انتقال جدید به صورت اساسی، مهندسی و کارشناسی شده در مسیر دیگر احداث کنند.

فرماندار شهرستان پلدختر افزود: با تلاش های شبانه روزی و پیگیری های انجام گرفته پیش از شروع فصل بارندگی و وقوع احتمالی سیلاب این خط لوله به طور کامل بازسازی شد.

دستیاری گفت: سرانجام پس از تلاش های آب و فاضلاب استان لرستان خط انتقال جدید آب آشامیدنی شهر پلدختر تکمیل و راه اندازی شد.

وی افزود: برای تکمیل  خط انتقال آب آشامیدنی شهر پلدختر ۱۰ میلیارد ریال اعتباز از محل اعتبارات شرکت آب و فاضلاب استان لرستان هزینه شده است.

فرماندار شهرستان پلدختر گفت: افت فشار و قطع آب آشامیدنی برخی نقاط شهر پلدختر طی روز گذشته  به خاطر عملیات نهایی احداث این خط بوده که این مشکل برطرف شد.