به گزارش خبرنگار مهر، کاظم نظم ده درباره عملکردش در دوره قبلی حضور در فدراسیون ورزش ناشنوایان گفت: در دوره قبل توفیق این را داشتم که با هماهنگی وزارت ورزش و کمک دستگاه های مختلف و خیرین توانستیم تعداد رشته های ورزشی ناشنوایان را از ۵-۶ رشته به بیش از ۱۸ رشته برسانیم و ورزشهایی را برای ناشنوایان آوردیم که دانش آن نیز برای آموزش وجود داشت، خصوصا در بخش بانوان که حضور آنها در میادین بین المللی با تلاش فدراسیون میسر شد.
کاندیدای انتخابات فدراسیون ناشنوایان ادامه داد: تا پیش از زمان حضورم در فدراسیون، بانوان ناشنوا اجازه حضور در میادین بین المللی با پوشش اسلامی را نداشتند اما در کنگره جهانی در این مورد رایزنی کردم و اعلام داشتم که ورزش برای تمام جنسیت ها و ادیان است و نباید بخاطر پوشش نتوانند مسابقه دهند. در واقع در کنگره جهانی موضوع یکپارچگی ورزش را مطرح کردم. پس از آنکه این مجوز را گرفتیم، حضور بانوان در میادین بین المللی اثر خوبی روی اعتماد بنفس آنها داشت. علاوه بر آن حضور بانوان محجبه اثرات خوبی در مجامع داشت که با مدال آوری نیز همراه شد.
وی در رابطه با سایر اقدامات انجام شده در زمان فدراسیون وقت اظهار کرد: علاوه بر افزایش تعداد رشته ها و حضور بانوان در میادین بین المللی، ما در فدراسیون ساختارسازی نیز انجام دادیم و تلاشهای مرحوم مصطفی داوودی که زحمات زیادی کشیده بودند را تکمیل کردیم. در واقع با ایجاد تشکیلات جدید توانستیم ۱۸ رشته را راهبری کنیم. همچنین در کسب کرسی های بین المللی نیز موفق بودیم و توانستیم در زمان کوتاهی در کنفدراسیون آسیا و فدراسیون جهانی صاحب جایگاه شویم. مسئولیت توسعه آسیای میانه و اودیومتری و کنترل دوپینگ رقابتهای بین المللی به ایران سپرده شد.
نظم ده در مورد جدایی اش از این فدراسیون توضیح داد: وزارت ورزش وقت تصمیم گرفت دو فدراسیون ناشنوایان و پیوند اعضا ادغام شوند که این اقدام کارشناسی شده نبود و دو مظروف که هیچ سنخیتی با هم نداشتند در یک ظرف قرار گرفتند. در این مدت ورزش هر دو قشر آسیب دید و هیچ کس نیز پاسخگوی این اقدام اشتباه نبود. پس از این ادغام من که از سازمان بهزیستی مامور بودم، به سازمان خود بازگشتم.
رئیس سابق فدراسیون ناشنوایان در مورد تصمیم خود برای حضور در انتخابات این فدراسیون نیز گفت: احساسم این است فضایی که فدراسیون برای انتخاب ایجاد کرده است کاملا منصفانه است و انتخابات بدون جانبداری از کسی، در فضای سالم برگزار خواهد شد. در دوره قبلی انتخابات حضور نداشتم اما در همان انتخابات و در زمان وزارت دوره های قبل، با یکی از کاندیداها ساعت ۶ صبح تماس گرفته شده بود که در انتخابات شرکت نکند. این مسائل برای سیستم هزینه دارد و سرمایه های اجتماعی از دست می روند اما شرایط فعلی طوری است که اعتمادسازی انجام شده و ۱۱ کاندیدا که هر کدام نیز صاحب برنامه هستند در انتخابات شرکت می کنند.
نظم ده در مورد وضعیت مالی فدراسیون در دوره خود و بدهی های زیاد فعلی این فدراسیون گفت: در زمان قدیم ما علاوه بر بودجه وزارت ورزش، از طریق سازمانها، نهادهای غیر دولتی و همچنین کمک خیرین امکانات مختلفی را برای فدراسیون آوردیم و به طور بی سابقه ای هیئت های استانی را تامین کردیم. علاوه بر آن در حرکات بین المللی و اعزامهای برون مرزی موفق بودیم. روزی هم که از فدراسیون رفتم ۴۰۰ میلیون تومان پول نقد در حساب فدراسیون موجود بود. در مورد وضعیت فعلی باید از سرپرست فدراسیون سوال کرد اما متاسفانه شنیده ام که وضعیت فعلی مطلوب نبوده و بدهی های زیادی وجود دارد.
کاندیدای ریاست فدراسیون ناشنوایان در پایان گفت: اگر مورد اعتماد مجمع محترم قرار بگیرم، برنامه هایم کامل تر و اثر بخش تر از دوره قبلی خواهد بود. در واقع حضورم با بررسی کامل بوده تا در ابعاد همگانی و قهرمانی ورزش ناشنوایان را توسعه دهیم. استفاده از منابع انسانی توانمند نیز در دستور کارم است چرا که معتقدم این منابع انسانی هستند که باید منابع مالی را به درستی مدیریت کنند و از اتلاف منابع جلوگیری کنند.