به گزارش خبرنگار مهر، لیلا آژیر امروز یکشنبه در چهارمین جلسه کارگروه بانوان و خانواده استان که در سالن شهدای دولت تشکیل شد، گفت: تاب آوری یکی از مفاهیم و سازه های بهنجار مورد توجه و مطالعه روانشناسی و مثبت نگر است.
وی عنوان کرد: تاب آوری نه فقط افزایش قدرت تحمل و سازگاری فرد در برخورد با مشکلات بلکه مهمتر از آن حفظ سلامت روانی و ارتقای آن است.
وی اظهارداشت: از آنجا که زنان از جمله اقشار آسیب پذیر در جامعه ما هستند توانمندسازی آنها از طریق مداخلات آموزشی و مشاوره ای می تواند راهکار مناسبی برای ارتقای تاب آوری در انها باشد.
مدیرکل اموربانوان استانداری کردستان با بیان اینکه زنان سرپرست خانوار یکی از مهمترین مخاطبان آموزش تاب آوری هستند، ادامه داد: رشد طلاق و مسایل و مشکلات که به تبع آن پیش خواهد آمد نیز از جمله دلایل دیگر برای ضرورت توسعه تاب آوری است.
آژیراضافه کرد: موافقت نامه برنامه ارتقای توانمندی زنان و تحکیم خانواده مابین معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و استاندار کردستان منعقد شده است.
وی اظهارداشت: طرح توان افزایی و ارتقای تاب آوری اجتماعی زنان در ۱۰ شهرستان استان و در دو فاز همزمان با ۱۳ استان کشور به اجرا درآمده است.
وی با اشاره به اینکه در این طرح تاکنون ۱۹ هزار و ۲۰۰ نفر ساعت آموزش به زنان جامعه هدف ارائه شده است، بیان کرد: در سنندج ۲۶ کارگاه آموزشی با حضور هزار و ۱۷ نفر، در دهگلان ۵ کارگاه با حضور ۱۵ بانوی جامعه هدف، قروه ۱۰ کارگاه با حضور ۳۰۰ نفر و مریوان ۸ کارگاه با حضور ۲۴۰ نفر برگزارشده است.
مدیرکل اموربانوان استانداری کردستان از تشکیل ستاد توانمندسازی زنان سرپرست خانوار برای اولین باردر کشور درکردستان خبرداد وگفت: بانک اطلاعاتی از زنان سرپرست خانوار تهیه می کنیم واقدام به تهیه برنامه های بلند مدت در راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی خواهیم کرد.