حجت الاسلام محمود متوسل مدیرعامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) در آستانه سالروز امامت امام زمان فعالیت های این بنیاد را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری محمود متوسل مدیرعامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) صبح امروز سه شنبه شانزدهم آذر ماه در محل این بنیاد برگزار شد.

حجت الاسلام متوسل، مدیر عامل بنیاد فرهنگی حضرت موعود(عج) گفت: بنیاد فرهنگی حضرت مهدی(عج) در سال ۷۹ با پیشنهاد حجت الاسلام قرائتی و موافقت رهبر معظم انقلاب و با همکاری برخی از شخصیت های دینی، علمی و فرهنگی کشور تاسیس شد تا به عنوان بزرگترین موسسه مهدوی کشور نسبت به گسترش و تعمیق فرهنگ مهدوی و آشناسازی اقشار جامعه به ویژه نسل جوان با معارف مهدویت گام بردارد.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) تصریح کرد: این بنیاد با هدف تربیت پژوهشگر، مبلغ و مدرس در حوزه مباحث مهدویت شکل گرفت. برگزاری ۱۶ دوره آموزشی تخصصی مهدویت با ارائه مدرک سطح سه حوزه و شروع دوره سطح چهار، برگزاری بیش از سه هزار سفر تبلیغی معارف مهدوی در داخل و خارج از کشور، راه اندازی کتابخانه های تخصصی مهدویت با بیش از ۱۰ هزار عنوان کتاب، راه اندازی مدرسه اینترنتی آموزش معارف مهدوی، اجرای پروژه کتابخانه دیجیتال مهدویت مجهز به ابزار پژوهشی، انتشار فصل نامه علمی- پژوهشی، انتظار موعود در ۵۲ شماره، تدوین بیش از ۸۰ عنوان محصول فرهنگی مهدوی ویژه کودکان، تدوین محتوا و آموزش شیوه انتقال معارف مهدوی ویژه مربیان مهدهای کودک، تشکیل ۱۰ گروه پژوهشی- تخصصی در زمینه مرتبط با مهدویت و همکاری مستمر با برنامه سازان صدا و سیما در زمینه معارف مهدویت، از جمله فعالیت های این بنیاد است.

متوسل یادآور شد: کلنگ مجتمع فرهنگی آموزشی یاوران حضرت مهدی(عج) در سال ۸۳ در کنار مسجد جمکران به زمین زده شد و این مجتمع در سال ۸۶ به بهره برداری رسید. هدف از تاسیس آن معرفت افزایی زائران مسجد مقدس جمکران، ترویج تعمیق و اشاعه فرهنگ مهدوی، اسکان و ادامه خدمات رفاهی به زائران و ظرفیت حدود ۸۰۰ نفر در روز است.

وی گفت: برگزاری دوره های مقدماتی و تکمیلی معارف مهدویت با ارائه گواهینامه پایان دوره، برگزاری همایش ها، نشست ها و کارگاه های مهدویت با موضوعات تربیتی، برگزاری برنامه های فرهنگی از قبیل حلقه های معرفتی، مشاوره، نمایشگاه کتاب مهدوی، تداوم و استمرار ارتباط با میهمانان پس از بازگشت دیدار با ابرار و... راه اندازی نمایشگاه های هنری، مفهومی و تجسمی اندیشه نجات، جهت بازدید عموم به همراه کارشناس راوی از دیگر فعالیت های این بنیاد است.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) انتشار بیش از ۲۰۰ عنوان کتاب مفید مهدوی در تیراژ بالای سه میلیون نسخه، تولید و انتشار لمینت های نمایشگاه بزرگسال و کودک، تولید اقلام فرهنگی از قبیل بازی فکری، پازل، کاردستی، لوازم التحریر، تقویم و... از دیگر فعالیت های این بنیاد برشمرد.

متوسل افزود: با توجه به اینکه هشتم ربیع الاول شهادت امام حسن عسگری(ع) است، آغاز امامت امام زمان(عج) از نهم ربیع الاول شروع می شود. مردم بیشتر نیمه شعبان میلاد امام زمان(عج) را می شناسند اما باید نهم ربیع الاول هم مانند نیمه شعبان مورد توجه قرار گیرد. چند سالی است که به این امر توجه می شود. جمعه هفته گذشته مسئولان بنیاد با آیت الله صافی گلپایگانی ملاقات داشتند. ایشان فرموده است خوب است روز نهم ربیع الاول را هم روز عید اعلام کنیم همان طور که غدیر را عید می دانیم، نهم ربیع الاول هم در راستای غدیر است و باید آن را هم عید بدانیم.

وی خاطرنشان کرد: بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) در همه استان های کشور به جز یکی دو استان همایش مهدویت را زیر نظر ائمه جمعه و با حضور اقشار مختلف مردم برگزار می کنند. در این همایش ها از فعالان مهدوی استان ها تقدیر می شود. لوح تقدیری از سوی حاج آقا قرائتی رئیس هیات مدیره این بنیاد تهیه شده است.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) توضیح داد: ما بنا داریم دعای زیارت آل یاسین مانند دعای توسل و دعای کمیل رسما جمعه شب ها در تمام مساجد و حسینیه ها برگزار شود.

متوسل افزود: یک مسابقه کتابخوانی هم داریم با عنوان شرح دعای سلامتی امام زمان(عج) که به قلم حاج آقا قرائتی است که در کل کشور برگزار می شود و بنا است در شب یا روز نهم ربیع الاول اجتماع هزار نفری از طلاب در مسجد جمکران با عنوان بیعت با امام زمان(عج) برگزار شود. شعار امسال بنیاد هم در امتداد غدیر است.