به گزارش خبرگزاری مهر، فریبا شایگان با بیان این مطلب افزود: همایش های علمی به تصمیم سازان اجتماعی کمک می کند تا وضع موجود را واقع بینانه رصد کرده و با برداشتن موانع جهت رسیدن به وضع مطلوب تلاش کنند.
وی با اشاره به اینکه در سال های اخیر حضورزنان درعرصه زندگی شهری چشمگیر بوده است، ادامه داد: جامعه اکنون برای پذیرش حضور زنان در عرصه اجتماعی آماده است؛ اما متاسفانه گاهی احساس عدم امنیت باعث می شود زنان از حضور در زندگی اجتماعی منصرف شود که طبیعتا انتشار اخبار و اطلاعات فضای مجازی در این میان بی تاثیر نیست.
این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه با وجود شرایط لازم، همچنان بسیاری از زنان شغل خانه داری را بر می گزینند؛ بیان کرد: البته این تصمیم به تنهایی به معنای عدم اعتماد به نفس زنان برای در جامعه نمی تواند باشد؛ اما در کنار عوامل دیگری همچون حس عدم امنیت در جامعه و... قابل بررسی است.
به گفته این جامعه شناس؛ مطالعات جهانی گسترده ای درباره نکات مثبت ومنفی حضور زنان در اجتماع وجود دارد اما انجام مطالعات بومی و برگزاری های علمی داخلی به شناخت وضع موجود کمک می کند.
اعطای گواهی بازآموزی به روانشناسان شرکت کننده در همایش بین المللی زنان و زندگی شهری
معاون پژوهشی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران گفت: طبق توافق انجام شده با دبیرخانه نخستین همایش بین المللی زنان و زندگی شهری؛ به روان شناسانی که در کارگاه های آموزشی همایش شرکت می کنند؛ گواهی باز آموزی اعطا می شود.
دکتر فریبرز درتاج با بیان این مطلب افزود: روانشناسانی که اقدام به ارائه مقاله در محورهای ۱۱گانه نخستین همایش بین المللی زنان و زندگی شهری کرده اند و یا در ۱۶ساعت کارگاه های آموزشی این همایش شرکت کنند؛ بنا به تایید معاونت پژوهشی نظام روانشناسی، به آنها گواهی نامه اعطا می شود.
وی با اشاره به همکاری دبیرخانه همایش و سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: طبق توافقات انجام شده عمده همکاری هایی که سازمان نظام روانشناسی دارد؛ در زمینه حمایت از همایش(لوگو)، بررسی علمی مقالات، امتیاز بازآموزی و معرفی مدرسان جهت برگزاری کارگاه های آموزشی از اعضای هیات علمی دانشگاه های معتبر است.