سیما رجبی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان اینکه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای حمایت از ناشران تمام همت و تلاش خود را به کار می بندد، ابراز داشت: به منظور حمایت از ناشران و مولفان بومی همه ساله در کمیته خرید کتاب استان یک سوم تیراژ کتاب از آثار آنها خریداری شده و این کتاب ها بین علاقه مندان، دانشگاه ها و کتابخانه ها توزیع می شود تا بتوانیم در راستای حمایت معنوی نویسندگان گام کوچکی برداریم.
وی افزود: برنامه رونمایی از کتاب و تازه های نشر در مناسبت های مختلف باعث می شود که علاقه مندان به کتاب و کتابخوانی با تازه های دنیای نشر آشنا شوند و کتاب های مورد نیاز خود را تهیه کنند یکی از موارد دیگه که می تواند به حمایت از نویسندگان کمک شایانی کند برگزاری نمایشگاه های کتاب در سمنان و شاهرود و مجتمع های فرهنگی هنری و ارائه آثار ناشران در اماکن فرهنگی است.
معاون امور فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان با تشریح اینکه چه برنامه هایی در راستای تربیت نویسندگان انجام شده است، اظهار داشت: انجمن های فعال کتاب و کتابخوانی و انجمن های اهل قلم با برنامه های فرهنگی و هنری نظیر کارگاه های آموزشی و کلاس های نقد کتاب فعالیت هایی را در سطح استان دارند کارگاه های داستان نویسی و نویسندگی را به صورت متمرکز در استان برگزار می شود.
رجبی همچنین با اشاره به اعزام علاقه مندان به کلاس ها و کارگاه های آموزشی بنیاد شعر و ادبیات ایرانیان در تهران، گفت: این امر به صورت سالانه با اعزام ۶۰ الی ۷۰ نفر به این دوره ها انجام می شود.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه جوینده علم حریص است، تصریح کرد: بجوینده علم سیراب نمی شود و می خواهد عطش خود را با مطالعه بیشتر رفع کند و نمایشگاه کتاب فرصت مطلوبی است تا با مطالعه هدفمند بتوانیم فرهنگ مطالعه را افزایش دهیم.
معاون امور فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان افزود: نمایشگاه کتاب برای عموم مردم دایر می شود لذا در این امر نیاز سنجی صورت نمی گیرد و معتقدیم نمی توان کتاب را برای قشر خاصی انتخاب کرد و باید همان طور که هست متناسب با همه شرایط و سنین در نمایشگاه های کتاب عرضه شود.