بیرجند- مدیرعامل آب و فاضلاب شهری خراسان جنوبی گفت: هوشمند سازی شبکه تولید و توزیع آب استان نیازمند چهار میلیارد تومان اعتبار است.

به گزارش خبرنگار مهر٬ مهدی هاشمی مقدم بعدازظهر پنج شنبه  در حاشیه بازدید از سیستم تله متری آب و فاضلاب در بیرجند بیان کرد: این سیستم برای اولین بار در سال ۷۲ برای چاه های رکات افتتاح شده است.

وی ادامه داد: پیاده سازی سامانه اسکادا در آب و فاضلاب خراسان جنوبی از سال ۸۳ شروع شده و در حال حاضر ۱۷۴ ایستگاه تحت پوشش تله متری در استان وجود دارد.

هاشمی مقدم اظهار کرد: در حال حاضر مرکز هوشمند پایش اطلاعات آب و فاضلاب شهری در هفت شهرستان استان از جمله بیرجند٬ مود٬ طبس٬ اسدیه٬ سربیشه و نهبندان وجود دارد.

وی با بیان اینکه این مرکز ها پوشش تصویری٬ کنترل و نظارت را بر عهده دارند، اظهار کرد: تاکنون برای سیستم نهبندان ۱۲۰ میلیون تومان هزینه شده و برای تکمیل نیز ۲۵۰ میلیون تومان اعتبار دیگر نیاز است.

وی ادامه داد: هرچه میزان سرمایه گذاری بیشتر شود، خدمات بهتری می توان به مردم ارائه داد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی بیان کرد: همچنین برای تکمیل سیستم تله متری در بیرجند یک میلیارد تومان هزینه شده است.

وی با اشاره به قابلیت های سیستم تله متری بیان کرد: اعمال کلیه فرامین روشن، خاموش، قطع و وصل آب، امکان تعریف دستورهای شرطی محدود و پشتیبانی از پروتکل مودباس از جمله قابلیت های این سیستم است.

هاشمی مقدم از نصب دوربین در  تاسیسات تولید آب شهرهای استان خبر داد و گفت: در سال ۱۳۹۳ تعداد ۲۱ دوربین در مخازن شهرها و ایستگاه های پمپاژ نصب شده است.

وی با اشاره به اهداف نصب این دوربین ها بیان کرد: این دوربین ها با رویکرد افزایش حفاظت از محدوده تاسیسات و افزایش ضریب ایمنی بهره وری تاسیسات ایجاد شده است.

هاشمی مقدم اعلام هوشمند وقایع، قابلیت آلارم پیامکی و قابلیت بازیابی اطلاعات از دست رفته در صورت قطع برق را از جمله قابلیت های این دوربین ها دانست.