مدیر حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور گفت: ۳۲هزار نفر از طلاب خواهران مبلغ، در سامانه مخصوص این امر شناسایی و ساماندهی شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمود رضا جمشیدی غروب پنجشنبه در اختتامیه دهمین اجلاسیه جامعه مدرسین حوزه علمیه و علمای بلاد که در مدرسه عالی امام موسی کاظم(ع)  برگزار شد در سخنانی با اشاره به فعالیت های حوزه های علمیه خواهران اظهار داشت: هم اکنون بیش از ۵۰۰ مدرسه علمیه مخصوص طلاب خواهر در سراسر کشور در ۱۳ رشته فعالیت دارند.

وی اظهار داشت: ۹۶ هزار نفر از  حوزه‌های علمیه خواهران فارغ التحصیل شدند که حضور این تعداد از طلاب خواهر در جامعه فرصت بسیار بزرگی است.

آیت الله جمشیدی با بیان اینکه حوزه علمیه خواهران به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی راه اندازی شده است افزود :قبل از انقلاب اسلامی تعداد انگشت شماری مکتب تحصیلی برای طلاب خواهر وجود داشت اما امروز شاهد فعالیت گسترده خواهران طلبه در مدارس علمیه هستیم.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور گفت : جامعه ۱۸۰ هزار نفری طلاب خواهر امروز از بزرگترین تجمع های زنان این مرز و بوم به شمار می رود و هر مدرسه علمیه خواهران در حقیقت یک قطب علمی ،آموزشی ،پرورشی و تبلیغی است.

وی با اشاره به فعالیت های تبلیغی طلاب خواهر اظهار داشت: ایام محرم و صفر امسال ۶۱ هزار نفر از طلاب خواهران به مراکز مختلف دانشگاهی و سایر نهادها برای تبلیغ اعزام شدند.

وی ادامه داد: امروز علمای بلاد باید ظرفیت حوزه های علمیه خواهران را بشناسند که البته این ظرفیت متعلق به روحانیت ، نهاد شیعه و انقلاب اسلامی است.

جمشیدی تصریح کرد: هم اکنون ۳۲هزار نفر از خواهران مبلغ در سامانه ی مخصوص این امر ساماندهی شدند.

مدیر حوزه های علمیه خواهران با اشاره به فعالیت‌های طلاب خواهر در فضای مجازی اظهار داشت: بیش از ۸هزار طلبه خواهر از طریق شبکه علمی و مجازی در حال فعالیت هستند و بیش از ۷۰ هزار نفر از طلاب و اساتید نیز در شبکه کوثر نت در گروه های مختلفی مشغول تبلیغ امر دین هستند .

مدیر حوزه های علمیه خواهران با اشاره به فعالیت های پژوهشی مدارس علمیه خواهران اظهار داشت :در  زمینه پژوهش در سال های گذشته در حوزه علمیه خواهران سرمایه‌گذاری خوبی صورت گرفت و ۵۰۷ هسته پژوهشی راه اندازی و بیش از سه هزار نفر از محققان و پژوهشگران نیز ساماندهی شدند.