سعید پورعلی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری کرسی های آزاد اندیشی گفت: کرسی های آزاد اندیشی، گفتگوی آزاد، کرسی های نظریه پردازی، نقد، مناظره، همه قالب های مختلفی است که بعد از پاسخ رهبری به نامه فضلا در شورای عالی انقلاب فرهنگی شکل گرفت.
وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی نیز برای اینکه سهم خود را در این فرایند ایفاء کند، کمیته دستگاهی را تشکیل داد، این کمیته موظف است بین کمیته های آزاد اندیشی، نقد، و نظریه پردازی یک تقسیم کار، در درون نهاد دانشگاه ایجاد کند.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی افزود: براساس تقسیم کار این کمیته، هر مجموعه متولی یک بخش است. متولی برگزاری کرسی های نظریه پردازی، پژوهشگاه علوم انسانی اجتماعی جهاد دانشگاهی است همچنین معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی ماموریت یافته که مباحث مربوط به مناظره، نقد و کرسی آزاد اندیشی را پیش ببرد.
وی ادامه داد: برهمین اساس مسابقات ملی مناظره دانشجویی به شکل بومی طراحی و اجرا شد و در بین معاونت های فرهنگی جهاد دانشگاهی در سراسر کشور نیز به صورت مستمر کرسی آزاد اندیشی با توجه به آیین نامه های وزارت علوم برگزار می شود.
پورعلی با بیان اینکه همچنین امیدواریم بزودی خانه گفتگوی آزاد نیز شکل گیرد افزود: تمام تلاش ما این است که بحث امنیت دانشجویان در برگزاری مناظره با دور نگهداشتن مناظرات از حاشیه پردازی ها، رعایت قواعد علمی و ضوابط دانشگاه تامین شود.
وی ادامه داد: با وجود این بیش از ۴۰۰ مناظره دانشجویی برگزار شده که همه بدون حاشیه بوده است.