رضایی اصفهانی گفت: قرآن کریم می‌تواند در حوزه علوم انسانی، مباحث جدیدی را مطرح کند و جهت‌دهی لازم را به مبانی و اهداف علوم انسانی داشته باشد تا منجر به پیدایش و گسترش علوم جدید شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام محمدعلی رضایی اصفهانی، دبیر علمی کنگره ملی قرآن و علوم انسانی، روز گذشته ۲۰ آذرماه در پیش‌نشست کنگره ملی قرآن و علوم انسانی که در دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار شد، اظهار کرد: کنگره ملی قرآن و علوم انسانی از دو سال گذشته برنامه‌ریزی شده و کار خود را از تابستان سال جاری آغاز کرده است.

وی با بیان اینکه خواستگاه ما برای ضرورت برگزاری این کنگره، اهمیت علوم انسانی و قرآن کریم است، اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب طی دو سال متوالی در دیدار با خواهران قرآن پژوه، آن‌ها را به توجه به علوم انسانی براساس قرآن کریم دعوت کردند.

حجت‌الاسلام رضایی اصفهانی با اشاره به قرآن، حقیقت را بیان می‌کند و خطاپذیر نیست در حالی که انسان ممکن است دچار خطا شود، تصریح کرد: لذا رهبر معظم انقلاب با بصیرت و دقت فرمودند که مبانی علوم انسانی را باید با استفاده از قرآن کریم انجام دهیم.

دبیر علمی کنگره ملی قرآن و علوم انسانی در پایان یادآور شد: علاقه‌مندان جهت ارسال چیکده مقاله خود تا آخر آذر ماه فرصت دارند و خود اصل مقاله را باید تا اواخر بهمن ماه ارسال کنند.

حجت‌الاسلام رضایی اصفهانی افزود: کنگره ملی قرآن و علوم اسلامی، اردیبهشت ماه سال آینده برگزار می‌شود.

وی با اشاره به تعامل قرآن و علوم انسانی، عنوان کرد: از دو جهت می‌توان این تعامل را بررسی کرد ابتدا خدمت‌رسانی که علوم انسانی به علوم قرانی دارد و دوم تاثیری که قرآن می‌تواند بر روی علوم انسانی داشته باشد.

دبیر علمی کنگره ملی قرآن و علوم انسانی ادامه داد: قرآن کریم می‌تواند در حوزه علوم انسانی، مباحث جدیدی را مطرح کند و جهت‌دهی لازم را به مبانی و اهداف علوم انسانی داشته باشد تا منجر به پیدایش و گسترش علوم جدید شود.

حجت‌الاسلام رضایی اصفهانی تاکید کرد: قرآن کریم کار اصلاح را انجام می‌دهد در واقع اگر قرآن را در حوزه‌ها و روش‌ها و مبانی علوم انسانی مطرح کنیم، می‌توانیم با بهره‌گیری از آیات نورانی قرآن کریم، روش‌های جدید را اصلاح کنیم.