شیراز - مدیر کل تبلیغات اسلامی استان فارس گفت: طی مراسمی ویژه با حضور مسئولان استان فارس از ۷۰ سال مجاهدت و تلاش های خالصانه آیت الله محمدرضا حدائق از علما و بزرگان استان فارس تجلیل می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، به نقل از روابط عمومی تبلیغات اسلامی فارس، حجت الاسلام محمدصادق مهرابی بیان کرد: تکریم و احیای شعائر دینی از اولویت های این اداره کل است که در دوره جدید مدیریت این مهم را با جدیت پیگیری می کنیم.

وی بابیان اینکه تکریم و احیای شعائر دینی نباید به فراموشی سپرده شود افزود:استان فارس از دیرباز مهد پرورش علما و بزرگان بسیاری بوده است که بزرگداشت مفاخر، بزرگان و علما از برنامه های ارزشمندی است که در استان دنبال می کنیم.

حجت الاسلام مهرابی اظهارداشت: آیین تجلیل و تکریم از آیت الله محمدرضا حدائق روز چهارشنبه ۲۴ آذرماه ۱۳۹۵ همزمان با نماز مغرب و عشا و مردم و مسئولان در مسجد الرسول قصردشت شیراز برگزار می شود که دراین برنامه از خدمات فرزند وی حجت الاسلام علیرضا حدائق نیز تجلیل خواهد شد.

وی اضافه کرد: خاندان آیت‌الله حدائق در ادوار تاریخ خدمات ارزنده علمی، مذهبی و اجتماعی به اسلام کرده‌اند و در مبارزه با رژیم طاغوت پیشتاز و همواره یار امام(ره) و مقام معظم رهبری بوده‌اند.

آیت الله محمدرضا حدائق یکی از علمای بزرگ فارس شیراز است که از سالیان قبل از انقلاب اسلامی تاکنون در برپایی نماز جماعت و خطابه‌های موعظه‌ای در مساجد استان و شهر شیراز، از علمای بارز محسوب می‌شود.

آیت‌ الله حدائق دروس مقدماتی را در حوزه علمیه منصوریه شیراز و در محضر آیات عظام سیدنورالدین حسینی ‌الهاشمی، بهاءالدین محلاتی و ابوالحسن حدائق فراگرفت و از انوار قدسی این عالمان کسب فیض کرد.

وی در سال ۱۳۳۶ وارد شهر مقدس نجف و قم، شهرهای علم و فقاهت شد و از چشمه فیاض حکمت حضرات آیات اعظام تقلید تشیع جهان اسلام نظیر حاج سیدمرعشی نجفی، حاج سیدحسین بروجردی، حاج سیدرضا گلپایگانی و امام خمینی(ره)بهره جست.

این عالم ربانی از دریای معارف سیراب شد و با بیش از ۶۰ سال پژوهش و تحقیق تبدیل به چراغی در مسیر هدایت شیعیان و دوستداران اهل بیت شد و عمر گرانقدر خود را صرف آگاهی بخشی و اعتلای فرهنگ دین و ایمان مردم به اسلام ناب محمدی(ع) کرد.

وی که از بنیان‌گذاران جامعه روحانیت در شیراز و همچنین رئیس حوزه علمیه منصوریه، یکی از حوزه‌های علمیه بنام شیراز نیز به‌شمار می‌رود، به‌دلیل کهولت سن کمتر در مجامع عمومی و خصوصی حاضر می شود و بیشتر به تدبیر و تدبر در امور دینی مشغول است.