قزوین- رئیس کمیسیون فرهنگی، ورزشی شورای شهر قزوین گفت: در راستای رشد و شکوفایی قزوین و مشارکت با مدیریت شهری، نشان افتخار شهریاران قزوینی به شهروندان نمونه اهداء می‌شود.

فاطمه اشدری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به یکی از مصوبات کمیسیون متبوع خود مبنی بر اختصاص نشان شهروند نمونه به شهروندان، گفت: برای ایجاد انگیزه و تشویق شهروندان در راستای رشد و شکوفایی شهر قزوین و مشارکت با مدیریت شهری، نشان افتخار شهریاران قزوینی به شهروندان نمونه اهداء می‌شود.

وی در تکمیل صحبتهای خود یادآور شد: این نشان علاوه بر اینکه به شهروندان نمونه درراستای اجرای اهداف مورد نظر اهداء می‌شود، به نخبگان و فرهیختگان نیز به فراخور افتخار آفرینی که در بخشهای مختلف هنری، فرهنگی، ورزشی و ادبی برای پیشرفت و شکوفایی شهر کسب کرده اند، اهداء خواهدشد.

این عضو شورا خبرداد: کمیسیون فرهنگی شورا و سازمان فرهنگی نسبت به تهیه پیش نویس آئین نامه شهریاران قزوین در آینده نزدیک اقدامات لازم را به عمل خواهد آورد.  

این عضو شورا در پایان یادآورشد: در آئین نامه ای که تدوین خواهد شد، برای شهروندان نمونه، نخبگان و فرهیختگان سیاستهای تشویقی درنظر گرفته می شود تا گام مهمی درراستای تقدیر و تشکر از زحمات افرادی باشد که در راه اعتلای  شهر و زادگاهشان قدم برداشته اند.