دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه ای در اطلاع نگاشتی به موارد عفوهای مقام معظم رهبری در مناسبتهای مختلف پرداخت.

به گزارش خبرگزاری مهر، دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه ای در اطلاع نگاشتی به موارد عفوهای مقام معظم رهبری در مناسبتهای مختلف پرداخت.

بر اساس اصل ۱۱۰ قانون اساسی که وظایف و اختیارات رهبر انقلاب اسلامی  در آن مشخص شده، «عفو یا تخفیف‌مجازات‌ محکومین‌ در حدود موازین‌ اسلامی پس‌ از پیشنهاد رئیس‌ قوه‌ قضائیه» از حدود و اختیارات رهبری است.

از این رو، حضرت آیت‌الله‌خامنه‌ای از ابتدای دوره رهبری در سال ۶۸ در مناسبتهای مختلف، برخی محکومین را مورد عفو و تخفیف مجازات قرار میدهند. پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR در اطلاع‌نگاشت «عفو» به بازخوانی موارد عفوهای رهبری از سال ۶۸ تا ۹۵ می‌پردازد.