به گزارش خبرگزاری مهر، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در نشست صمیمانه دولت با جوانان گفت: بحث اقتصاد دانش بنیان چند سال است که مطرح شده و در همین چند سال شرکت های بزرگی راه اندازی شده اند. این شرکت ها از روز اول با پول دولت بنا نشده همان طور که شرکت هایی مثل اپل و مایکروسافت توانستند قدرت بگیرند شرکت های دانش بنیان ما نیز به خوبی پا گرفته اند.
وی افزود: این نیروها و جوان ها باید حمایت شوند. ساختار کشور به نحوی نبود که این نوع اقتصاد را درک کند و باید با این محیط مبارزه کنیم. هزینه های زیادی تا به حال برای پا گرفتن این اقتصاد نوپا صرف شده است ولی ایستاده ایم و از تمام آسایش خود نیز می گذریم که بتوانیم تغییر ایجاد کنیم.
وی ادامه داد: هدف این است که بعد از گذشت سال ها کاری را انجام داده باشیم و اتفاقی رخ داده باشد. نباید حس طلب کاری از کشور داشته باشیم. برای رسیدن به تحول باید هزینه داد. نباید اینطور فکر کنیم که برای دولت کاری انجام می دهیم چون قطعا نفع بیشتر برای خود جامعه است. اتکا به صنعت نفت باعث ایجاد سختی های زیادی در این جامعه شد و احتیاج داریم که زیست بوم در جامعه عوض شود و به جوان ها فرصت دهیم.
ستاری افزود: فضای کاری که برای نیروهای دانش بنیان در نظر گرفته شده، خیلی گسترده است. وقتی ما ساختارمان را براساس جذب نیروهای متخصص بگذاریم به موفقیت دست پیدا خواهیم کرد. تا به حال ۴۰۸ نفر از نیروهای دانش بنیان که در خارج از کشور بوده اند به ایران بازگشته که این موفقیت بزرگی برای ما است. نباید خودمان را نابود کنیم با یک سری از حرف های ناامید کننده. باید تغییر را در خودمان ایجاد نماییم. قطعا وقتی نیروهای جوان و تازه به میدان می آید، نیروهای کهنه از گردونه خارج می شوند.
وی ادامه داد: همواره با جوانان و نخبگان داخل و خارج کشور نشست داریم و به آنها یاد می دهیم قبل از اینکه از کشور طلبکار باشند، به این فکر کنند برای کشورشان چه کاری می توانند انجام دهند.