به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا زراعتچی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: با ایجاد پایگاه اورژانس هوایی در استان ارائه خدمات به بیماران سریعتر انجام می شود و رسالت این پایگاه سریع رسیدن به سر صحنه حادثه نیست بلکه رساندن سریع بیمار به مرکز درمانی است.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی زنجان گفت: خوشبختانه در استان زنجان با ایجاد پایگاه اورژانس هوایی زمان رسیدن به محل حادثه کاهش می یابد.
رئیس مرکز فوریتهای پزشکی استان زنجان یاد آورشد: اورژانس استان به لحاظ رسیدن به موقع بر بالین بیمار از میانگین کشوری در سطح مطلوبتری قرار دارد.
زراعتچی گفت: وظیفه اصلی پایگاههای اورژانس در سطح استان زنجان در سه بخش امدادرسانی در جادههای اصلی، فرعی و روستایی و داخل شهر است.
رئیس مرکز فوریت های پزشکی استان زنجان افزود: میانگین حضور اورژانس در محل حادثه در جاده های اصلی در استان زنجان یازده تا ۱۳ دقیقه و داخل شهرها پنج دقیقه است.
زراعتچی یاد آورشد: طی دولت تدبیر و امید ۳۳ آمبولانس به شبکه بهداشت استان اضافه شد و در مجموع بیش از ۱۰۰ آمبولانس ر استان فعالیت می کنند.
وی با بیان اینکه طی سالجاری اورژانس استان زنجان با ارائه خدمات بهتر به مردم رضایمندی مردم از این مرکز به ۹۸ درسیده است، گفت: در استان تنها یک پایگاه اورژانس هوایی ایجاد می شود ولی تعداد بالگردها افزایش می یابد.