عضو کمیسیون فرهنگی مجلس دهم با اشاره به فقدان فراکسیون وقف در مجلس گفت: کمیسیون فرهنگی مسئول اصلی تصمیم گیری حوزه وقف در مجلس است و فراکسیون ها تشکیلات غیر رسمی محسوب می شوند.

 به گزارش خبرگزاری مهر، محمد اسماعیل سعیدی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس دهم شورای اسلامی در گفت و گو یی  در پاسخ به این سوال که چرا تا کنون فراکسیون وقف در مجلس دهم شورای اسلامی تشکیل نشده است؟ گفت: فراکسیون ها مجموعه هایی غیر رسمی هستند و جزو تشکیلات رسمی مجلس به حساب نمی آیند و مسئولیت اصلی تصمیم گیری در حوزه فرهنگی از جمله وقف و موقوفات  بر عهده کمیسیون فرهنگی مجلس است و ارتباط این کمیسیون با سازمان اوقاف و امور خیریه می تواند موثر باشد.

وی با اشاره به این نکته که البته هنوز زمان زیادی از تشکیل فراکسیون ها نگذشته و احتمال تشکیل فراکسیون وقف در مجلس فعلی نیز وجود دارد، افزود: نبود فراکسیون وقف آسیبی به روند پیگیری مطالبات حوزه اوقاف و امور خیریه در کمیسیون فرهنگی مجلس دهم شورای اسلامی وارد نمی کند و اعضای این کمیسیون توجه ویژه ای به این سنت حسنه و مطالبات فعالین این حوزه چه در نهادهای دولتی و چه نهادهای مردمی خواهند داشت.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به  مشکلات موجود در حوزه اوقاف و امور خیریه اشاره کرد و اظهارداشت: مشکلاتی در این حوزه وجود دارد که حل کردن این مشکلات در دستور کار کمیسیون فرهنگی در جلسات آتی قرار خواهد گرفت و نمایندگان خانه ملت اگر در این زمینه کمکی از دستشان برآید اقدام خواهند کرد تا این سنت حسنه جایگاه واقعی خود را در جامعه اسلامی بدست بیاورد.

وی بر نقش موثر سازمان اوقاف و امور خیریه در انعکاس مطالبات این حوزه به کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و نمایندگان خانه ملت تاکید کرد و گفت:   دست اندر کاران سازمان اوقاف و امور خیریه می تواند با حضور در جلسات کمیسیون فرهنگی و ایجاد ارتباط با نمایندگان مجلس شورای اسلامی به انتقال نظرات و دیدگاه های این حوزه بپردازند.

سعیدی در ادامه در پاسخ به سوال دیگری راجع به جایگاه وقف در برنامه ششم توسعه، عنوان کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی باید در خصوص نقاطی که می بایست در برنامه ششم  توسعه در حوزه وقف مورد توجه قرار بگیرد اطلاعاتی ارائه کنند  که در این زمینه سازمان اوقاف می تواند به اطلاع رسانی به نمایندگان بپردازد.

نماینده مردم تبریز در مجلس با اشاره به این نکته که کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه در مجلس تشکیل شده است، خاطرنشان کرد: مطالبات این سازمان باید به اطلاع اعضای این کمیسیون رسانده شود و این موارد از سوی نمایندگان در برنامه ششم توسعه گنجانده خواهد شد.

وی در پایان یکی از نکات مهمی که باید در برنامه ششم توسعه در خصوص وقف گنجانده شود را نهادینه کردن اصل این سنت حسنه در جامعه با اتکا به روش های مختلف دانست و تصریح کرد: این ماده واحده در صورت ایجاد می تواند به احیای فرهنگ وقف در بین مردم و سطوح مختلف جامعه کمک کند و این جزء ضروریات محسوب می شود.