بجنورد- معاون سوادآموزی آموزش‌وپرورش خراسان شمالی گفت: طی دهه فجر امسال پاداش سه هزار سوادآموز استان پرداخت می‌شود.

مهدی مودی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: همچنین تمام پاداش آموزش یاران در پنج شهرستان خراسان شمالی پرداخت‌شده است و پاداش سوادآموزان در سه شهرستان بجنورد، شیروان و مانه و سملقان ۵۰ درصد پرداخت‌شده و مابقی نیز تا پایان دی‌ماه امسال پرداخت می‌شود.

مودی بیان کرد: در حال حاضر هفت هزار و ۴۵۲ نفر آموزش‌دهنده در خراسان شمالی وجود دارد که امسال به سوادآموزان درس می‌دهند.

این مسئول با اشاره به اینکه سه هزار سوادآموز در استان وجود دارد، افزود: پاداش ۵۱۸ نفر از آنان پرداخت‌شده و پاداش افراد باقیمانده نیز تا دهه فجر تسویه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه شماره‌حساب یک‌سوم از این افراد به اسم شخص دیگری بوده است، تصریح کرد: ازآنجایی‌که باید شماره‌حساب برای واریز وجه سوادآموزان به اسم خود فرد باشد که همین امر سبب به تعویق افتادن واریز پاداش برخی از سوادآموزان شده است.

معاون سوادآموزی آموزش‌وپرورش استان بیان کرد: برای هر یک از این سوادآموزان حدود یک‌میلیون و ۳۰۰ هزار ریال پاداش واریز می‌شود.