بیرجند-سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: باید حفظ ایمنی کار به عنوان فرهنگ در جان و زندگی تک تک افراد جامعه رسوخ و این فرهنگ در جامعه گسترش یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد فرهادی صبح یکشنبه در کمیته راهبردی ایمنی استان اظهار کرد: نخستین اثر اقدامات انجام شده برای ارتقاء ایمنی کاهش خطرات و حفظ جان انسان ها است اما در کنار آن آثار ثانویه ای نیز دارد که مورد غلفت واقع شده است.

وی، کاهش ناهنجاری های اجتماعی و بار روانی حاکم بر جامعه را از آثار ثانویه کاهش حوادث ناشی از کار عنوان کرد و گفت: در همین راستا نیاز است که فرهنگ سازی و گسترش فرهنگ ایمنی کار در دستور کار قرار گیرد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: باید حفظ ایمنی کار به عنوان فرهنگ در جان و زندگی تک تک افراد جامعه رسوخ و این فرهنگ در جامعه گسترش یابد.

فرهادی تأکید کرد: در همین راستا نیاز است که تعامل دستگاه ها در این حوزه بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد که خوشبختانه این تعامل در دستگاه های اجرایی خراسان جنوبی نیز وجود دارد.

وی بر لزوم ظرفیت سازی در این بخش تأکید کرد و گفت: برخی از آیین نامه های اجرایی مربوط به چندین سال قبل بوده که اجرا نشده و نیاز است که ظرفیت سازی لازم در این زمینه انجام شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه طبق قانون مسئولیت ایمنی ساختمان ها بر عهده ناظر است، عنوان داشت: در صورت وجود مشکل در این زمینه باید ناظر موضوع را به شهرداری منتقل کند و این تعامل باید بین شهرداری و اداره کار نیز برقرار شود تا در صورت وجود هرگونه اشتباه اداره کار پیگیری های لازم را انجام دهد.

فرهادی با تاکید بر این که نباید در هیچ شرایطی، ایمنی و کیفیت، فدای سرعت و تعجیل شود، عنوان کرد: بسیاری از حوادث زمانی رخ می دهد که فرد می خواهد در کمترین زمان ممکن از نظر استاندارد و کارشناسی، کار را انجام دهد.

وی اضافه کرد: برای ارتقا ایمنی در محیط های کار انتظار داریم تعامل دستگاه ها و گسترش فرهنگ و آموزش در این زمینه مورد توجه قرار گیرد.