به گزارش خبرنگار مهر، آریا عظیمینژاد در این نشست رسانهای که روز شنبه ۱۸ دی ماه به بهانه برگزاری کنسرتهای بخش تلفیقی سی و دومین جشنواره بینالمللی موسیقی فجر در تالار وحدت تهران برگزار شد، بیان کرد: موسیقی نواحی علاقه شخصی من است و من حتی این موسیقی را از موسیقی سنتی و ردیفی خودمان جذابتر میدانم، به همین جهت موسیقی که قرار است در این کنسرت پیشروی مخاطبان قرار دهم، مبتنی بر همین تفکری است که به آن اشاره کردم. ما آمدهایم تا گونهای دیگر از شنیدن موسیقی مقامی ایران را درست کنیم و از آنجا که خودم علاقه بسیار زیادی به موسیقی راک دارم، تلاش کردم تا با یک برگشت به این فضا، فرم را به فضای آلترناتیو برسانم.
وی ادامه داد: هدف تشکیل این گروه موسیقایی که تعدادی از دوستان حرفهای من در عرصه نوازندگی عضو آن هستند، فعالیت در اجراهای برونمرزی است به طوری که میخواهیم بستر را جوری به وجود آوریم که موسیقی مقامی ایران برای شنوندگان تمام دنیا جذاب باشد. به همین جهت بعد از اجرای در جشنواره، برنامهریزی برای برگزاری کنسرت در فستیوالها و رویدادهای مختلف دنیا برنامهریزی کردیم که اولین آن، حضور در فستیوال مونیخ آلمان است.
عظیمینژاد یادآور شد: بعد از اینکه از ستاد برگزاری جشنواره موسیقی فجر با من تماس گرفتند و پیشنهاد حضور این گروه در جشنواره را ارائه دادند، بنده با کمال میل قبول کردم چراکه اعتقاد شخصیام این است که این ما هستیم که میتوانیم به موسیقی و جشنوارهها احترام، اجر و قُرب بدهیم.
وی با اشاره به مشکلات پیشروی حوزه موسیقی تصریح کرد: اگر بخواهیم فکر کنیم همه چیز بد است و ما به همین دلیل نباید حضوری در عرصه موسیقی داشته باشیم، به اعتقاد من ثمرهای ندارد پس باید جنگید، کار کرد و نقصانها را جبران کرد.
این نوازنده و آهنگساز با اشاره به قطعاتی که در این کنسرت اجرا میکنند، گفت: اجرای قطعاتی برگرفته از موسیقی مناطق مازندران، جنوب البرز، کردستان، خراسان و استان هرمزگان به همراه خوانندگی بزرگوارانی چون استاد اسحاقی، استاد خالو قنبر راستگو و تعدادی دیگر از هنرمندان بومی مناطق، بخش اصلی برنامههای ما را تشکیل میدهند. ما معتقدیم یک موسیقی اجرا میکنیم که در فرازهای آن، نشانههای خوبی از موسیقی مقامی دیده میشود که میتوان بر اساس بداههنوازی و فضایی که از قبل تعیین شده، به اتفاق خوبی رسید.
عظیمینژاد در بخش پایانی صحبتهای خود گفت: نغمات کار بسیار جذاب هستند که متأسفانه حتی در میان موزیسینهای ما نیز ناشناخته ماندند؛ این نغمات، نغمات بسیار عجیبی هستند که ما سعی داریم در کنسرت پیشرو قطعاتی از آنها را به مخاطب ارائه دهیم.