به گزارش خبرنگار مهر، تقی رستم وندی پیش از ظهر پنجشنبه در نشست کارگروه امور اجتماعی و فرهنگی استان مرکزی که با حضور رحمانی فضلی، وزیر کشور در اراک برگزار شد، اظهار داشت: در راستای کاهش آسیب های اجتماعی هدف گذاری از نهاد خانواده، حساس کردن جامعه نسبت به آسیب های اجتماعی، ارتقای فرهنگ عمومی و آگاهی بخشی به جامعه در برنامه ششم توسعه به خوبی مدنظر قرار گرفته است.
قائم مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی افزود: افزایش طلاق، کاهش ازدواج، بالا رفتن سن ازدواج و پایین آمدن سن اعتیاد به مواد مخدر از جمله خطراتی است که امروز جامعه ما را سخت تحت تاثیر قرار داده است.
وی ادامه داد: کاهش ۵۰درصدی آسیب های اجتماعی تا پایان برنامه ششم توسعه از فرمایشات و تاکیدات مقام معظم رهبری است که باید تلاش کنیم جامه عمل پوشانده شود.
افزایش خانوارهای تحت پوشش دستگاه های حمایتی در مرکزی
رستم وندی اضافه کرد: طی سال های اخیر در استان مرکزی آمار سرپرست های خانوار تحت پوشش دستگاه های حمایتی افزایش یافته که این موضع نیاز به بررسی و ریشه یابی دارد.
وی خاطرنشان ساخت: از سوی دیگر در شهرستان زرندیه نرخ جرایم ده برابر مرکز استان مرکزی است که برای زرندیه و شهرستان های با وضعیت مشابه باید برنامه ریزی خاص و بسته های فوق العاده فرهنگی تدارک دیده شود.
قائم مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی خاطرنشان ساخت: خوشبختانه هم اکنون ۱۸ درصد سازمان های مردم نهاد استان مرکزی در حوزه آسیب های احتماعی فعال هستند و در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی و طلاق و ایجاد کانون زندگی پایدار، مجتمع حمایت از آسیب دیدگان اجتماعی در استان مرکزی فعال است.
۳۳درصد زندانیان استان مرکزی مجرمان حوزه مواد مخدر هستند
وی در حوزه جرایم در این استان هم گفت: در استان مرکزی ۳۳درصد زندانیان در رابطه با جرائم مواد مخدر زندانی هستند، ۲۳درصد به علت ارتکاب سرقت و ۱۴درصد نیز زندانیان جرایم علیه اشخاص هستند که در زمینه آمار زندانیان، استان مرکزی رتبه هفدهم را در کشور دارد.
قائم مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی همچنین بی بندباری اخلاقی را از دیگر آسیب های اجتماعی استان مرکزی عنوان کرد و افزود: باید اقدامات فرهنگی موثر در راستای مقابله با معضلات اخلاقی و بی بند و باری در این استان برنامه ریزی و پیاده سازی شود.