اراک- معاون عملیات فرمانده انتظامی استان مرکزی گفت: طرح پاک سازی نقاط آلوده در ۹۹ منطقه استان به اجرا درآمد که طی آن ۲۰۴ سارق و توزیع کننده مواد مخدر دستگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه پلیس، سیامک قاسمی اظهار داشت: روز گذشته طرح پاک سازی نقاط آلوده در ۹۹ منقطه استان و با استفاده از حداکثر توان اجرایی و انتظامی پلیس اجرا شد.

وی افزود: در این عملیات ها، شش کیلو و ۹۲۶ گرم انواع موادمخدر کشف و ۱۵۱ خرده فروش و معتاد دستگیر شدند و همچنین۵۳ فقره سرقت کشف و ۳۱سارق نیز دستگیر و برای تکمیل تحقیقات به یگان های انتظامی منتقل شدند.

معاون عملیات فرمانده انتظامی استان مرکزی در ادامه تصریح کرد: در اجرای این طرح ۱۰۸دستگاه موتورسیکلت و ۵۱ خودرو توقیف و افرادی نیز به علت جرایمی چون مزاحمت، اوباش گری و ... دستگیر شدند.