دبیر ۲ دوره جشنواره تئاتر فجر در دهه ۷۰ معتقد است که این رویداد مهم تئاتر ایران مانند گذشته باعث ایجاد هیجان و شادابی در جامعه تئاتری و مخاطبان نمی شود.

حسین فرخی که با نمایش «علی کوچیکه» در بخش مسابقه مرور تئاتر ایران سی و پنجمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر حضور پیدا کرده بود درباره این جشنواره و اجرای اثر خود به خبرنگار مهر گفت: طی اعلام دبیرخانه جشنواره تئاتر فجر نمایش «علی کوچیکه» را که پیش از این در خانه نمایش اداره تئاتر اجرا کرده بودیم، برای حضور در جشنواره ارائه دادیم. جشنواره نیز نمایش ما را برای حضور در بخش مسابقه مرور تئاتر ایران انتخاب کرد و ما ۲ اجرا داشتیم که از بازخورد مخاطبان راضی بودم.

وی درباره حال و هوای برگزاری سی و پنجمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر، اظهار کرد: این دوره از جشنواره هم به نظر من شبیه سال گذشته است و تغییر خاصی ندیدم.

دبیر دوازدهمین و سیزدهمین جشنواره تئاتر فجر در دهه ۷۰، تأکید کرد: جشنواره تئاتر فجر دیگر آن حس و حال گذشته های خود را ندارد و نمی تواند باعث ایجاد انگیزه و هیجان در جامعه تئاتری شود. معتقدم دیگر آن شادابی گذشته در جشنواره تئاتر فجر وجود ندارد و جشنواره صرف برگزاری، برگزار می شود.

فرخی با بیان اینکه یکی از دلایل اینکه جشنواره تئاتر فجر شادابی گذشته را ندارد این است که رقابت و انگیزه رقابت از بین رفته است، توضیح داد: شاید تولید نشدن کار جدید در جشنواره دلیلی باشد که حس و حال و هیجان لازم برای مخاطبان و گروه های تئاتری ایجاد نشود. مخاطبانی که در طول سال اجراهای عمومی آثار را دیدند دیگر هیجان برای تماشای مجدد این آثار ندارند.

این کارگردان با سابقه تئاتر ایران افزود: به عنوان مثال اگر به جشنواره فیلم فجر نگاهی بیندازیم شاهد خواهیم بود که این جشنواره هنوز هیجان و حس و حال خود را حفظ کرده به این دلیل که مخاطبان و اهالی سینما در جشنواره فیلم فجر شاهد تولیدات جدیدی هستند که پیش از این اکران نشده اند.

وی در پایان یادآور شد: شاید اگر جشنواره تئاتر فجر نیز به مانند گذشته های خود و با تولید آثار جدید برگزار شود، حس و حال و هیجان گذشته را پیدا کند.