به گزارش خبرگزاري مهر، علي سلطاني رئيس جديد مركز سينمايي ناجا (موسسه ناجي هنر) صبح امروز سه شنبه يازدهم مهرماه در نشستي خبري در آستانه هفته نيروي انتظامي فعاليت هاي اين موسسه را براي نمايندگان رسانه هاي گروهي تشريح كرد.
وي ضمن بيان تاريخچه اي از تأسيس و آغاز فعاليت ناجي هنر گفت: "اين موسسه وابسته به نيروي پليس است و بالطبع بايد در خدمت اهداف تعريف شده براي نيروهاي پليس باشد. نيروي انتظامي دنبال آن است كه يك پل ارتباطي بين خود و جامعه هنري داشته باشد. پليس براي تعريف اهداف و كارهايش با توجه به گستردگي و تاثيرگذاري هنر سينما سعي در استفاده از اين رسانه دارد."
سلطاني در ادامه افزود: "در گذشته بيستر فعاليت و توليد موسسه در زمينه سينما بوده و ما در تلاش هستيم در ساير عرصه هاي هنري هم به فعاليت بيردازيم. در همين راستا قصد داريم تا پايان سال جاري دو كار تئاتر با مضمون پليسي روي صحنه ببريم. در حوزه ادبيات پليسي هم رويكرد به توليد و حمايت از آثار نوشتاري داريم. حوزه موسيقي هم يكي از حوزه هايي است كه يك سري از كارهاي مقدماتي را در خصوص آن انجام داده ايم."
وي درباره اقدامات جديد در عرصه توليدات سينمايي ناجي هنر گفت: "در اين زمينه دست به توليد هشت اثر مشاركتي زده ايم كه دو عنوان آنها ويدئويي است. اسامي اين فيلم ها عبارتند از "كارنوال مرگ" ساخته رضا اعظميان، "احضارشدگان"، "فرود در غربت" ساخته سعيد اسدي، "چهار انگشتي" سعيد سهيلي، "مخمصه" به كارگرداني چاركچيان، "مقلد شيطان" ساخته افشين صادقي، "تله پاتي" ساخته آرش معيريان و"زيارت" ساخته صادق كرميار. همچنين مجموعه اي هم با مشاركت صدا و سيما به نام "روز رفتن" ساخته ايم كه بعد از ماه مبارك رمضان جمعه ها از شبكه تهران پخش مي شود."
سلطاني در مورد برنامه هاي ناجي هنر در هفته نيروي انتظامي هم گفت: "در اين هفته با برنامه هاي متعددي در مركز آفرينش هاي كانون در خدمت مردم هستيم. هر شب آثار سينمايي راس ساعت هشت به نمايش درمي آيند. اين آثار جز فيلم "قتل آنلاين" تا به حال اكران عمومي نشده اند. اسامي بقيه فيلم هاي اين برنامه عبارتند از "تقاطع"، "شوريده"، "روياي خيس" و "صحنه جرم، ورود ممنوع". در كنار برنامه نمايش فيلم هر شب هنرمندان و بازيگران آثار پليسي با مردم و علاقمندان به صورت رو در رو به بحث و گفتگو مي نشينند."