وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: روند حضور بانوان به عنوان هیأت علمی در دانشگاه‌ها رو به افزایش است.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری صبح امروز در نشست مشاوران رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در امور زنان و خانواده که در وزارت علوم برگزار شد، گفت: اوضاع زنان بعد از انقلاب اسلامی بسیار خوب شد.

وی ادامه داد: در ستاد انقلاب فرهنگی که بعدها به شورای عالی انقلاب فرهنگی تغییر نام یافت، مباحث زیادی در خصوص زنان و از جمله تحصیل زنان مطرح و بحث شد. ورودی دانشگاه‌ها سهمیه‌بندی شد که حداقل ۵۰ درصد آن به زنان اختصاص یابد و خیلی از رشته‌هایی که زنان نمی‌توانستند در آن شرکت کنند، برای ورود آنان مجاز شد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: ارتقای وضعیت زنان و خانواده، دغدغه اساسی است که در جمهوری اسلامی مطرح است و وزارت علوم باید نقش بیشتری در ارتقای زنان در عرصه‌های علمی، اقتصادی و اجتماعی داشته باشد.

فرهادی تصریح کرد: حوزه زنان در وزارت علوم بیش از یک گروه است و این شامل اساتید خانم، کارکنان خانم و دانشجویان دختر می‌شود که ما باید برای دانشجویان دختر برنامه‌های خاصی داشته باشیم و برای همین از دانشگاه‌ها خواسته‌ایم که مشاور امور زنان داشته باشند که مسائل خانم‌ها توسط این مشاوران حل شود.

وی اظهار کرد: نهضت خوابگاه‌سازی ویژه خواهران توسط خیرین آغاز شده است. همچنین در بحث هیأت علمی خانم حضور بانوان به عنوان هیأت علمی رو به افزایش است. حدود ۱۶ درصد از اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها، خانم هستند که شاید دلیل کم بودن آنها این باشد که متقاضی کم است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: باید پژوهش‌های مربوط به امور زنان از جمله حضور زنان در عرصه‌های علم و فناوری در دانشگاه‌ها افزایش یابد. باید در دانشگاه‌ها بر روی توانمندی زنان دانشجویان کار شود تا بهره‌وری بیشتری داشته باشند.

فرهادی افزود: وزارت علوم از برنامه‌هایی که در حوزه زنان در دانشگاه‌ها انجام می‌گیرد، حمایت می‌کند.