تحقيقات جامع از مخازن نفتي كشور به دهه 70 و 80 ميلادي بر مي گردد در حاليكه در اين زمينه بايد به صورت مستمر عمل شود.

يك كارشناسان صنعت نفت كشور در گفت وگو باخبرنگار اقتصادي مهر با بيان اين مطلب گفت: ايران در بخش نفت از تكنولوژي هاي لازم برخوردار است اما در بخش تحقيقات و انجام كارهاي مطالعاتي با كمبودهايي روبرو است كه نيروي انساني از جمله آن است.
دكتر رياض خراط اضافه كرد: در حاليكه در هر مرحله از بهره برداري و تزريق گازبايد عمر و ميزان ذخاير آن ميدان مورد بررسي قرار گيرد اما تاكنون به اين موضوع توجه لازم نشده است .
وي با بيان اينكه تحقيقات مستمر روي مخازن كشورنقش مهمي درانتخاب مناسب براي روشهاي  بهره برداري از مخازن ، تزريق  گاز و استفاده از روشهاي ازدياد برداشت ايفا مي كند تصريح كرد: تحقيقات جامع  ايران روي مخازن نفت كشور به دهه 70 يا 80ميلادي باز مي گردد و در اين زمينه به طور مستمر عمل نشده است .
خراط درباره افزايش عمر مخازن نفتي ايران گفت: بررسي هاي انجام شده از مخازن نفتي كشور نشان مي دهد، گاز بهترين گزينه براي تزريق به مخازن نفتي كشور براي افزايش ضريب استحصال است و با توجه به اينكه ايران از منابع غني گاز برخوردار است بايد به اين موضوع توجه ويژه  اي بشود.
وي در عين حال تاكيد كرد: تزريق گاز به ميدان نفتي مهمترين عامل در افزايش عمر مخازن كشور محسوب نمي شود بلكه اين كار بايد با انجام مطالعات مستمر و گسترده همراه باشد .