نيروي انتظامي وضعيت آتش سوزي خودروهاي توليد داخل را بررسي كرده و به خودروسازان اعلام كرده كه امكان حريق در كدام يك از خودروها بيشتر است.

به گزارش خبرگزاري مهر ، فرمانده نيروي انتظامي امروز با حضور در مركز نظارت همگاني ناجا (197) ، در جمع خبرنگاران ، در پاسخ به سئوالي مبني بر رسيدگي به موضوع آتش‌‏ سوزي خودروها به علت نقص فني ، گفت: نيروي انتظامي در اين زمينه بررسي ‌‏هاي لازم را انجام داده و به شركت‌‏ هاي خودروساز اعلام كرده كه امكان حريق در كدام يك از خودروها بيشتر است.

سردار اسماعيل احمدي ‌‏مقدم خاطرنشان كرد: شركت ‌‏هاي خودروساز براي رفع نواقص خودروهاي خود اهتمام خوبي داشته ‌‏اند و قول داده‌‏ اند كه نسبت به نصب باك هاي ضد انفجار كه هزينه زيادي را نيز در بر ندارد ، اقدام كنند.

وي با اشاره به اينكه تغيير ساعت شروع كار ادارات و بانك ‌‏ها با انجام جلسات كارشناسي اجرايي شده است ، افزود: در حال حاضر مردم از اجراي طرح تردد نوبتي خودروها رضايت كامل دارند و در صورتي كه طرح تغيير ساعات نيز مورد رضايت جامعه قرار گيرد ، ادامه خواهد يافت اما در حال حاضر نمي توان در اين خصوص به صورت نهايي قضاوت كرد.

احمدي مقدم در ادامه در خصوص معضل مواد مخدر در كشور ، گفت: بعضي سازمان‌‏ها با بزرگ جلوه دادن مسائل مواد مخدر و بزرگ‌‏ نمايي در اين زمينه براي جذب اعتبارات بيشتر تلاش مي ‌‏كنند كه اين موضوع موجب مي شود، از سوي مجامع بين ‌‏المللي محكوم شويم.

فرمانده نيروي انتظامي تصريح كرد: آمار معتادان در كشور ما به هيچ وجه رو به افزايش نيست و در سال هاي اخير ، شاهد افزايش گرايش به ترك اعتياد در بين معتادان بوده‌‏ ايم.

وي افزود: در سال هاي بعد از پيروزي انقلاب ، تعداد معتادان كشور 2 ميليون نفر بوده و اين عدد تغييري نكرده است.

احمدي ‌‏مقدم با اشاره به تشكيل فعاليت‌‏ هاي مبارزه با مواد مخدر در كشور و ايجاد قرارگاه رسول اكرم در مرزهاي شرقي خاطرنشان كرد: در سال جاري ، به طور كلي حدود 210 تن انواع مواد مخدر در كشور كشف شد كه 175 تن از اين ميزان تنها به وسيله نيروي انتظامي كشف شده است.

فرمانده نيروي انتظامي يادآور شد: مصرف مواد مخدر در كشور ما سالانه بين 600 تا 700 تن است و اگر كشفيات را به ترياك تبديل كنيم ، ميزان آن به حدود 300 تن خواهد رسيد.

به گفته وي ، به طور كلي سالانه بين 1200 تا 1500 تن انواع مواد مخدر در كشور كشف ، مصرف و به كشورهاي ديگر از طريق ايران ترانزيت مي ‌‏شود.

احمدي مقدم در خصوص فعاليت اردوگاه شفق افزود: شفق اولين اردوگاه پاك محسوب مي ‌‏شود كه با وجود معتادان ولگرد تزريقي ، توزيع مواد مخدر يا انتقال بيمار‌ي ‌‏هاي ايدز و هپاتيت در آن صورت نگرفت.

وي با اشاره به اينكه صحبت‌‏ هاي مطرح شده از سوي مديركل بهزيستي استان تهران غير مسئولانه بوده است ، افزود: نمي ‌‏توانيم براي انجام اقدامات خود تك تك افراد سازمان‌‏ها را قانع كنيم و با تصويب ستاد مبارزه با مواد مخدر و دستور رييس‌‏جمهور مقرر شده كه نيروي انتظامي 10 مركز پازپروري معتادان را در كشور ادامه كند.

احمدي ‌‏مقدم با اشاره به راه ‌‏اندازي مراكز DIC براي درمان‌‏گذري معتادان، افزود: نيروي انتظامي در اين مراكز كه مراكز داوطلبانه ترك اعتياد محسوب مي ‌‏شود ، نظارت مي ‌‏كند تا وجود اين مراكز زمينه سوء استفاده به ويژه در بحث متادون را فراهم نكند.

فرمانده نيروي انتظامي خاطر نشان كرد: پليس تنها معتادان پرخطر كنار خيابان را كه حاضر به ترك اعتياد نيستند ، دستگير كرده و به اردوگاه‌‏ هاي بازپروري منتقل مي‌‏كند.

احمدي ‌‏مقدم افزود: از ابتداي آذر به مدت يك سال پذيرش معتادان در DIC ها و 10 مركز بازپروري معتادان پرخطر تزريقي آغاز خواهد شد.

وي در خصوص تخلفات كاركنان نيروي انتظامي گفت: تخلفات ماموران نيروي انتظامي توسط بازرسان ويژه رسيدگي شده و گزارش آن به شخص بنده ابلاغ مي ‌‏شود.

احمدي‌‏ مقدم تصريح كرد: در سال جاري سوء رفتارهاي كاركنان نيروي انتظامي حدود 50 درصد كاهش يافته است و همچنان روند شديدتري را براي برخورد با كاركنان متخلف كه وجدان كاري ندارند ، دنبال خواهيم كرد.